ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Δόξα Δράμας:Έτοιμη για την μεγάλη επιστροφή!

Μετά από πολλά προβλήματα και αναβολές, η Footbal League κάνει σέντρα το Σάββατο και ανάμεσα στις ομάδες που θα παλέψουν για την άνοδο στα σαλόνια της Superleague είναι η ιστορική Δόξα Δράμας.
Οι ''Μαυραετοί'' όπως είναι το παρατσούκλι τους, είναι από τα πιο ιστορικά σωματεία της Ελλάδας με την ίδρυσή τους να μας πηγαίνει πίσω στο 1918, εκεί που μια παρέα φίλων ίδρυσαν το σωματείο.
Η Δόξα Δράμας αξίζει να αναφέρουμε πως υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Α' Εθνικής (Superleague).

Μετά τον υποβιβασμό της στην Γ' κατηγορία λόγω χρεών, η Δόξα ξεκίνησε την προσπάθεια να γυρίσει στην μεγάλη κατηγορία. Την πρώτη της χρονιά στην Γ' εντυπωσίασε και τερμάτισε στην 4η θέση. Την επόμενη χρονιά τερμάτισε 3η, ενώ τη χρονιά 2016-2017 έχασε την άνοδο στις λεπτομέρειες και τερμάτισε 2η πίσω από τον Απόλλων Πόντου. Η αδυναμία όμως συμμετοχής του Αγροτικού Αστέρα και η απόσυρση του Ηρακλή λόγω χρεών, έδωσαν την άνοδο στην Football League στην Δόξα και στον ΑΕ Καραΐσκάκη. Την περυσινή σεζόν η Δόξα στάθηκε αξιοπρεπώς στο πρωτάθλημα τερματίζοντας 5η, θέτοντας τις βάσεις για να κυνηγήσει την άνοδο φέτος.

Η Δόξα ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στην Football League με τον Κώστα Βασιλακάκη στην θέση του προπονητή, ενώ δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές που έχουν εμπειρίες και μπορούν να βοηθήσουν στην επίτευξη του στόχου. Οι Φανούρης Γουνδουλάκης και Ντενιζ Μπαϊκαρά είναι οι πυλώνες που θα στηρίξουν όλη αυτή την προσπάθεια, μέσω της μεγάλης εμπειρίας που έχουν αποκτήσει με την πολυετή καριέρα τους, ενώ τα μεγάλα όπλα στην επίθεση ακούνε στο όνομα Αντώνης Καπνίδης και Γιώργος Γεωργιάδης. Αμφότεροι με πολλές συμμετοχές σε Άρη και ΠΑΟΚ αντίστοιχα.

Η Δόξα φιλοξενείται στα Τρίκαλα το Σάββατο 27/10 και ώρα 3:00μμ για την πρώτη αγωνιστική της Football League.

Αναλυτικά το ρόστερ:
Τερματοφύλακας Ορέστης Μένκα
Τερματοφύλακας Ηλίας Βούρας
Τερματοφύλακας Βασιλειάδης Γ.
Αμυντικός Σπυρόπουλος Π.
Αμυντικός Πεταραύκης Σ.
Αμυντικός Ostojic Β.
Αμυντικός Σιώπης Δ.
Αμυντικός Παπαζούδης Σ.
Αμυντικός Dimitrovski V.
Αμυντικός Βαλλιάνος Β.
Αμυντικός Γκότοβος Β.
Αμυντικός Βιτλής Β.
Μέσος Ριζογιάννης Π.
Μέσος Ντατίδης Γ.
Μέσος Ματσούκας Λ.
Μέσος Stevanovic L.
Μέσος Νατσιόπουλος Α.
Μέσος Γουνδουλάκης Φ.
Μέσος Baykara D.
Μέσος Σταματόπουλος Π.
Μέσος Jokic M.
Επιθετικός      Μαρκόπουλος Κ.
Επιθετικός      Αρναρέλλης Α.
Επιθετικός Κουσκουνάς Ν.
Επιθετικός Καπνίδης Α.
Επιθετικός Γεωργιάδης Γ.
Επιθετικός Cases J.M.


Επιθετικός Λίτσκας Γ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code