ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Aγνώριστος ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα,''ροντέο''ο όμιλος!

 Γράφει ο Αντώνης Παναγόπουλος

 Μπορεί εκτός έδρας στην Ευρώπη να παραμένει αήττητος, ωστόσο στη Θεσσαλονίκη ο ''δικέφαλος'' συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις, αφού έχασε για τρίτο συνεχόμενο ματς, αυτή τη φορά από τη Βίντι ( 0-2) και πλέον δε μπορεί να αισθάνεται καθόλου σίγουρος για την πρόκριση. Ο πρωτοπόρος της Σούπερ Λιγκ βρίσκεται πλέον ισόβαθμους με τους Ούγγρους και με τη Μπάτε με 3 βαθμούς, και στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές θα παλέψει για την 2η θέση, αφού η Τσέλσι με 3x3 στον όμιλο μοιάζει ασυναγώνιστη και έχει καθαρίσει την πρόκριση.

  Γενική Εικόνα

 Ο ΠΑΟΚ, έχοντας το μυαλό του περισσότερο στο ντέρμπι με τον Παναθηναικό και με νωπές τις μνήμες από το θρίαμβο στο ''Χαριλάου'', μπήκε νωθρός στο ματς και αιφνιδιάστηκε από τη Βίντι, καθώς σε μια ανύποπτη φάση στο 12ο λεπτό, ο Κρέσπο έκανε το λάθος, ο Χούστι επωφελήθηκε και άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Ο ΠΑΟΚ δεν συνήλθε ποτέ από το σοκ, αφού στην ουσία δεν κατάφερε να δημιουργήσει καμία αξιόλογη φάση μπροστά στα καρέ του Κόβασιτς. Η δεύτερη κλασσική ευκαιρία ήταν κι αυτή για τη Βίντι, με τον Στοπίρα από στημένη φάση να γράφει στην εκπνοή του πρώτου μέρους το 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ''δικέφαλος'' προσπάθησε να αντιδράσει, ο Λουτσέσκου έριξε στο παιχνίδι τον Ουάρντα και τον Πρίγιοβιτς, ωστόσο σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δε μπόρεσαν οι Θεσσαλονικείς να βρουν αντίδοτο απέναντι στην εξαιρετικά οργανωμένη άμυνα των Ούγγρων. Αντίθετα, η Βίντι έφτασε ξανά πολύ κοντά στο γκολ, αλλά σε τετ-α-τετ ο Χότζιτς νικήθηκε από τον Πασχαλάκη.

 Παίκτης- κλειδί

Ο Στοπίρα ''όργωνε'' στην πτέρυγά του, είχε εξαιρετικές τοποθετήσεις και πολύ καλά ανεβάσματα, ενώ ήταν και ο παίκτης που με το δεύτερο γκολ της αναμέτρησης σφράγισε σε πολύ μεγάλο βαθμό τη νίκη για την ομάδα του.

 Αδύναμος κρίκος

Θα μπορούσαμε να βάλουμε όλη την ομάδα, χωρίς υπερβολή, επιλέγουμε Σάκχοφ. O Oυκρανός χαφ, ο οποίος έχει χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα, πήρε την ευκαιρία από τον Λουτσέσκου, και με την απόδοσή του δικαιολόγησε την επιλογή του Ρουμάνου να μην τον βάζει στα μεγάλα ματς.

Επόμενα ματς

ΠΑΟΚ- Παναθηναικος
Κισβάρντα- Βίντι

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code