ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Για 60' ήταν Α.Ε.Κ

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα κάνουν σπορ και υπαίθριες δραστηριότητες

Δεν κατάφερε η ΑΕΚ να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας, αφού ηττήθηκε με 0-2 από την ανώτερη Μπάγερν στο κατάμεστο ΟΑΚΑ και σε μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα.


Πολύ καλό πρώτο ημίχρονο για την Α.Ε.Κ που δεν απειλήθηκε καθόλου από τους Βαβαρούς. Πρωταγωνιστές σε αυτό το πρώτο ημίχρονο ήταν τα αμυντικά χαφ της ομάδα οι Αντρέ Σιμόες και Κώστας Γαλανόπουλος.
Και οι δύο κάλυπταν συνέχεια κάθε κενό χώρο στο γήπεδο, πίεζαν ψηλά και έκλεβαν μπάλες συνέχεια.

Παρόμοια ήταν και η παρουσία της Α.Ε.Κ στα δεκαπέντε πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου μέχρι το 61ο λεπτό που δέχθηκε το πρώτο γκολ. Στα αριστερά της κιτρινόμαυρης άμυνας ο Χούμελς έμεινε ελεύθερος, η άμυνα απομακρύνει τη πρώτη πάσα που αυτή καταλήγει στον Χάβι Μαρτίνες και αυτός με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1. Στο 63' λεπτό άσχημη αμυντική αντίδραση ξανά από την αριστερή πλευρά και μετά από συρτή πάσα του Γκνάρμπι ο Λεβαντόφσκι με κοντινό πλασέ έκανε το 0-2.

Παίκτης κλειδί: Για την Α.Ε.Κ ξεχώρισε ο Γαλανόπουλος ενώ για την Μπάγερν ο Γκνάρμπι.

ΑΕΚ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Γαλανόπουλος (84' Γκάλο), Σιμόες, Μπακασέτας, Μάνταλος (76' Αλεφ), Κλωναρίδης (64' Μπογέ), Πόνσε.

Μπάγερν Μονάχου (Νίκο Κόβατς): Νόιερ, Σούλε, Χούμελς, Τιάγκο, Μαρτίνεθ, Ραφίνια, Κίμιχ, Χάμες (62' Γκορέτσκα), Γκνάμπρι (75' Μίλερ), Ρόμπεν, Λεβαντόφσκι (84' Βάγκνερ).


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code