ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ηρωική ανατροπή η Ξάνθη,Ξάνθη - Πας Γιάννινα 2-1


Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι από άποψη θεάματος και ευκαιριών
η Ξάνθη επικράτησε 2-1 του ΠΑΣ Γιαννινα.

Γενική εικόνα:
Στο ξεκίνημα του αγώνα η Ξάνθη ήταν αυτή που είχε την κατοχή της μπάλας και έλεγχε τον ρυθμό του παιχνιδιού.Στο 5ο μόλις λεπτό Ο Γέντρισεκ έκανε την πάσα στον Μπρίτο, εκείνος μπήκε στην περιοχή είχε μία μονομαχία με τον Αποστολόπουλο κι έπεσε, ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι υπέρ της Ξάνθης.το οποίο έχασε ο Γέντρισεκ.Στο 18ο λεπτό ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε δοκάρι με τον Κλάους ενώ 3 λεπτά μετά στο 21ο λεπτό άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Μυστακίδη.
Στο δεύτερο ημίχρονο,στο 64ο λεπτό ο Μπρίτο ισοφάρισε για την ομάδα της Ξάνθης ,ενώ στο 77ο λεπτό οι γηπεδούχοι πέτυχαν την ανατροπή χάρη σε τέρμα του Γέντρισεκ μετά από ασιστ του μπαξεβανίδη.


Παίκτης κλειδί:
Σαφέστατα ο Γέντρισεκ ,παρότι έχασε το πέναλτι στο 5ο λεπτό,πέτυχε το γκολ της ανατροπής και δημιούργησε δύσκολες καταστάσεις στην εστία του Βελλίδη.

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς):  Ζίβκοβιτς, Σβάρνας, Ντε Λούκας, Τριάδης, Ντουρίτσκοβιτς, Μεχία, Φλίσκας, Γέντρισεκ, Σιλά, Λισγάρας, Μπρίτο.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης):  Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Λίλα, Μιχαήλ, Γιάκος, Τζημόπουλος, Κόντε, Τσικάρσκι, Καρανίκας, Μανθάτης, Σκόνδρας.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code