ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ένας καταιγιστικός Ατρόμητος επιβλήθηκε του Ηρακλή με 1-6!

Ο Ηρακλής υποδέχθηκε τον Ατρόμητο στο Καυτατζόγλειο Στάδιο, για τη 2η Αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι γηπεδούχοι, προέρχονταν από νίκη τόσο στο πρωτάθλημα, καθώς επικράτησαν εντός έδρας του Ηρόδοτου με 1-0, όσο και στο θεσμό του Κυπέλλου καθώς επιβλήθηκε με 0-3 της Θύελλας Καμαρίου στη Νάξο. Οι Περιστεριώτες, είχαν ηττηθεί εντός έδρας από τον Π.Α.Σ. Γιάννενα με 1-2 για το Κύπελλο, ενώ στο πρωτάθλημα, έφεραν ισοπαλία την προηγούμενη αγωνιστική με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη (2-2). 
Ο Αλέκος Βοσνιάδης έκανε ένα εκτεταμένο rotation, εν'όψει του αγώνα με την Κέρκυρα για τη Football League και παρουσίασε μια 11άδα, στην οποία κανένας από τους ποδοσφαιριστές της δεν είχε παίξει βασικός. Εν αντιθέσει ο coach των φιλοξενούμενων, γνωρίζοντας ότι θα έχει δύσκολο έργο, δεν επέλεξε να ρισκάρει και παρέταξε τους βασικούς του.

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης κύλησαν χωρίς κάτι αξιοσημείωτο για τις 2 ομάδες. Στο 10', λάθος από τον Γιαννίτση, κόρνερ για τους φιλοξενούμενους, εκτέλεση από τον Γιαννούλη στο ύψος της μικρής περιοχής, ο Κωτσόπουλος εκμεταλλεύτηκε την κακή εκτίμηση του Αμπάρη και έκανε το 1-0 στην πρώτη φάση. Στο 16' η πρώτη τελική για τον Ηρακλή με τον Καλτσά να δοκιμάζει το πόδι του από μακριά, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 26' ο Ηρακλής απείλησε ξανά με τον Τάι, μετά από ωραία προσπάθεια των κυανόλευκων, χωρίς όμως να πετύχει γκολ. Στο 27', ο Ατρόμητος θα ξαναβρεί δίχτυα, με τον Καρασαλίδη να προλαβαίνει την έξοδο του Αμπάρη και με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά το γκολ να ακυρώνεται καθώς υπήρχε υπόδειξη για οφσάιντ. Στο 31', καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους, με τον Χιντζίδη να κάνει μια πολύ ωραία ενέργεια στην αντίπαλη περιοχή, αλλά να εκτελεί αδύναμα με το δεξί και τον Μέγερι να μπλοκάρει. Στο 32' κι άλλη καλή στιγμή για τον Ηρακλή με τον Καλτσά, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ. Το ημίχρονο έληξε χωρίς κάποια σημαντική φάση.

Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Στο 2ο ημίχρονο, ο Ατρόμητος μπήκε αποφασισμένος να καθαρίσει το παιχνίδι. Στο 47' πετυχαίνει το 0-2 με τον Κουλούρη να παίρνει προσπάθεια από τα αριστερά, να σεντράρει συρτά, τον Αμπάρη να αντιδράει πολύ αργά και τον Κωτσόπουλο να τον προλαβαίνει με προβολή και να σκοράρει για δεύτερη φορά. Από εκεί και πέρα ο Ατρόμητος ανέβασε κι άλλο την πίεση του, εκμεταλλεύτηκε κάθε λάθος του "Γηραιού" και στο 60' έφτασε στο 0-3 με τον Ενσικολού να κάνει ένα γύρισμα από τα αριστερά, τον Αμπάρη να αντιδράει εκ νέου λάθος, την μπάλα να φτάνει στον Κουλούρη και εκείνος με προβολή να σκοράρει με τρίτη φορά για τους Περιστεριώτες. Στο 65' οι φιλοξενούμενοι πετυχαίνουν και 4ο γκολ, με τον Ενσικολού να βγαίνει μόνος στην πλάτη της άμυνας, να ξεπερνά τον Αμπάρη και να βρίσκει τα δίχτυα του γκολκίπερ των κυανόλευκων. Στο 67' ο Κουλούρης πλάσαρε στην κίνηση μετά το γύρισμα του Ενσικολού, αλλά ο Αμπάρης ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε. Στο 68' η πρώτη φάση για τον Ηρακλή στο 2ο ημίχρονο με τον Τάι να σουτάρει έξω από την περιοχή αλλά τον Μέγερι να μπλοκάρει. Στο 73' ήρθε το 5ο γκολ εις βάρος των γηπεδούχων με τον Μανούσο να ελίσσεται πολύ ωραία στην μεγάλη περιοχή, να φέρνει τη μπάλα στο αριστερό και με ένα εξαιρετικό σουτ, να σκίζει τα δίχτυα των κυανόλευκων. Στο 85' ήρθε το γκολ της τιμής για τους γηπεδούχους σε μια καλά οργανωμένη επίθεση, με τον Χασομέρη να βγαίνει μόνος στην περιοχή και να εκτελεί εύστοχα τον Μέγερι. Στο 93' οι φιλοξενούμενοι σκόραραν για 6η φορά με κεφαλιά του Κωτσόπουλου έπειτα από φάουλ του Ούμπιδες. Ανίκανος να αντιδράσει ο τερματοφύλακας του Ηρακλή.

ΠΑΙΚΤΗΣ-ΚΛΕΙΔΙ

Το βραβείο μοιράζεται εξίσου στους επιθετικούς των φιλοξενούμενων. Απέδειξαν με εμφατικό τρόπο τον λόγο που βρίσκεται η ομάδα τόσο ψηλά βαθμολογικά στη Super League, ευστόχησαν σχεδόν σε κάθε ευκαιρία που επιχείρησαν, και προκάλεσαν μία από τις πιο βαριές εντός έδρας ήττες του Ηρακλή ανεξαρτήτως θεσμού.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ

Ο 36χρονος γκολκίπερ του Ηρακλή, Γεώργιος Αμπάρης, ήταν ο μοιραίος της αναμέτρησης, παρά την κακή εικόνα που είχε και η μεσαία και η αμυντική γραμμή του "Γηραιού". Με κακές εκτιμήσεις, φέρνει μεγάλο μερίδιο ευθύνης τουλάχιστον στα πρώτα 5 από τα 6 εις βάρος του γκολ, και κατά συνέπεια στην βαριά ήττα που υπέστησαν οι κυανόλευκοι, ενώ φάνηκε ξεκάθαρα το γεγονός ότι δεν έχει πάρει παιχνίδια στα χέρια του.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Ηρακλής (Αλέκος Βοσνιάδης): Αμπάρης, Χιντζίδης, Καζναφέρης (66' Πασάς), Κουκόλης. Γιαννίτσης, Στάμου (51' Κλέιτον), Μενδρινός, Τάι, Γεωργίου, Καλτσάς, Ρόβας (62' Χασομέρης)

Ατρόμητος ( Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς, Χατζηϊσαΐας, Καρασαλίδης, Γιαννούλης, Βασιλακάκης (24' Ενσικολού), Μάντσον, Γαρουφαλιάς, Ούμπιδες, Κωτσόπουλος, Κουλούρης

Διαιτητής: Αθανάσιος Σέζος

Βοηθοί: Αντώνιος Σινιοράκης, Νικόλαος Δημόπουλος

Τέταρτος: Απόστολος Τζουμαλάκης

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code