ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τα χρειαστήκε ο Ολυμπιακός,1-0 τον Απόλλων Σμύρνης

Ένα γκολ του Μάνου στις καθυστερήσεις λύτρωσε
τον Ολυμπιακό ο οποίος επικράτησε 1-0 τον Απόλλων Σμύρνης.
Γενική εικόνα:
Ο Ολυμπιακός στα πρώτα λεπτά δυσκολεύτηκε να αποκτήσει ρυθμό και να δημιουργήσει προϋποθέσεις για γκολ παρά το γεγονός ότι είχε κατοχή μπάλας.Από την αλλη ο Απόλλων Σμύρνης έπαιξε μαζική άμυνα προκειμένου να μην βρει χώρους για να απειλήσει ο Ολυμπιακός.Στο 60ο λεπτό   ο Φορτούνης και Νάτχο κρύψανε τη μπάλα με δύο αλλαγές παιχνιδιού, ο Φετφατζίδης βγήκε ολομόναχος φάτσα με τον Χουάντερσον αλλά πλάσαρε άουτ. Στο 90ο λεπτό ο  Μάνος έσπασε με το κεφάλι στον Χριστοδουλόπουλο, αυτός παλικαρίσια έμεινε όρθιος προστατεύοντας τη μπάλα ανάμεσα σε δύο αντιπάλους, πάτησε περιοχή και σούταρε με το δεξί. Η μπάλα κόντραρε, έφτασε στον Μάνο και αυτός με πλάτη στην εστία σήκωσε τη μπάλα με το δεξί, και σκόραρε για το 1-0.

Παίκτης κλειδί:
Σαφέστατα ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής για τον Ολυμπιακό ο Μάνος ο οποίος με απόλυτη ψυχραιμία καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα.

Oι συνθέσεις:
Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ομάρ, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Μπουχαλάκης (75' Μάνος), Καμαρά (58' Φετφατζίδης), Ποντένσε, Φορτούνης, Ναουέλ (58' Νάτχο), Χριστοδουλόπουλος
Απόλλων Σμύρνης (Γιάννης Ματζουράκης): Χουάντερσον, Στάθης, Κύργιας, Λούκιτς, Οριουέλα, Γκίνο, Κονέ, Ντουρσο, Ακόστα (75' Ζοάο Πέδρο), Τριάδης, Σικαμπάλα (79' Ναδάλες).



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code