ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Tα credits της νίκης με Λεβαδειακό



O Παναθηναικός όχι απλά διεύρυνε το σερί του και έγινε η πρώτη ομάδα της Σούπερ Λιγκ που έκανε το 4X4 ( τον ακολούθησε ο ΠΑΟΚ λίγη ώρα μετά), αλλά το έκανε και με ιδιαίτερα εμφατικό τρόπο στο χορτάρι του ΟΑΚΑ, επικρατώντας με 3-0 του Λεβαδειακού. Η νίκη αυτή συνδυάστηκε από αρκετά στοιχεία που αξίζουν να σημειωθούν και δείχνουν πως η ομάδα βαδίζει σε πολύ καλό δρόμο, αγωνιστικά τουλάχιστον...
Γράφει ο Αντώνης Παναγόπουλος
 
 Βγάζει γούστα ο Χατζηγιοβάννης

Μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές, το πρόσωπο που είχε ξεχωρίσει περισσότερο από κάθε άλλον ήταν ο Γιάννης Μπουζούκης, ωστόσο η συνολική παρουσία του Τάσου Χατζηγιοβάννη σίγουρα μας βάζει σε σκέψεις για το ποιος εκ των δύο είναι πολυτιμότερος. Ο νεαρός εξτρέμ του ''τριφυλλιού'' ήταν ξανά καταπληκτικός. Δημιούργησε τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του με εξαιρετικές εμπνεύσεις, είχε ένα πολύ όμορφο σουτ στο δοκάρι και γενικά συνέβαλε τα μέγιστα στην επικράτηση του Παναθηναικού. Μέσα σε όλα αυτά καλό θα ήταν να συνυπολογίσουμε και τα δύο κερδισμένα πέναλτι που έχει στο πρωτάθλημα, το ένα εκ των οποίων είχε μετουσιώσει σε γκολ στη Λάρισα.


Τους μάγεψε ο Μακέντα, ξανά γκολ ο Γιόχανσον

Στη φάση του τρίτου γκολ θα σταθούμε για δύο λόγους. Ο ένας ακούει στο όνομα Φεντερίκο Μακέντα. Περιμέναμε να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Ιταλός, ο οποίος έχει αμφισβητηθεί για την παρουσία στη μετά-Γιουνάιτεντ εποχή και πολλοί θεωρούν τον 27χρονο στράικερ ως μη ενδεδειγμένη λύση για την κορυφή της επίθεσης. Ο Μακέντα μπήκε 20 λεπτά περίπου πριν το φινάλε σε σημείο που οι ''πράσινοι'' δεν απειλούσαν ιδιαίτερα και δεν βρήκε φάση για να κάνει ο ίδιος γκολ. Έδωσε όμως μια εκπληκτική τελική πάσα με τακουνάκι για τον Γιόχανσον, μετά από υπέροχο συνδυασμό, καταγράφοντας έτσι την πρώτη του ασσίστ στο πρωτάθλημα και μάλιστα με πανέμορφο τρόπο. Ο άλλος λόγος που στεκόμαστε σε αυτή τη φάση είναι ο Γιόχανσον. Ο Σουηδός με 7 γκολ καριέρας και μόλις ένα με τη φανέλα του Παναθηναικού, ξαφνικά πέτυχε 3 τέρματα σε δύο αγωνιστικές και είναι πρώτος σκόρερ στη Λίγκα. Μάλιστα τα γκολ του δεξιού οπισθοφύλακα του Παναθηναικού είναι όλα πολύ όμορφα και ο 28χρονος δείχνει πως έχει...ρέντα και εντάσσει και το σκοράρισμα στο ρεπερτόριο του.

 
 Ο ''κέρβερος'' Σωκράτης Διούδης

Είναι τόσο καλή η αμυντική λειτουργία του Παναθηναικού μέχρι ώρας που ο Σωκράτης Διούδης χρειάζεται να επεμβεί γύρω στις 2-3 φορές μάξιμουμ σε κάθε ματς. Ωστόσο το κάνει πάρα πολύ καλά. Στη Λάρισα όταν η μπάλα ''έκαιγε'' με το σκορ στο 1-2 έσωσε δύο φορές την ομάδα του. Σήμερα με το σκορ στο 1-0 πραγματοποίησε ίσως την καλύτερη απόκρουση που έχουμε μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, στο τρομερό σουτ του Σουμπίνιο στο 37' , αποδεικνύοντας την κλάση του και πως ο Γιώργος Δώνης δεν χρειάζεται να ανησυχεί για τα γκολποστ της ομάδας του. Αξιοπρόσεκτη ακόμα από το πρώτο κιόλας ματς, η συνέπεια και η σταθερότητα που έχει ο Διούδης στις εξόδους του, οι οποίες είναι όλες άριστες.

 
15.000 κόσμος και ''Γιώργος Δώνης οε,οε,οε''
Άλλοι λένε 15.000, άλλοι λένε 20.000, πάντως όσοι και να ήταν, ήταν αρκετοί για αγώνα με τον Λεβαδειακό, έναν όχι και τόσο εμπορικό αντίπαλο. Και σίγουρα, αφενός όσοι πήγαν δεν το μετάνιωσαν και αποζημιώθηκαν με την εξαιρετική εμφάνιση των πιτσιρικάδων του Δώνη, αφετέρου πλέον ακόμα και οι πιο δύσπιστοι αρχίζουν σιγά σιγά να ''ψήνονται'' με την ομάδα και την υγεία που παρουσιαζει εντός των τεσσάρων γραμμών. Ωραία στιγμή ήταν και αυτή στο 79ο λεπτό της αναμέτρησης, όπου η εξέδρα φώναξε ρυθμικά το όνομα του Γιώργου Δώνη για πρώτη φορά φέτος, αναγνωρίζοντας βέβαια την καταπληκτική δουλειά που έχει κάνει με τους νεαρούς παίκτες.

Y.γ 1: Εντελώς αδόκιμη η σύγκριση που γίνεται αυτές τις μέρες για Δώνη-Ουζουνίδη. Πολλοί και διάφοροι λόγοι, αδικούνται και οι δυο με τέτοιου είδους συγκρίσεις, θα αναλυθεί το θέμα εντός των ημερών.

Υ.γ 2: Παναθηναικός- ΠΑΣ Γιάννινα Σάββατο 29 Σεπτεμβριου στις 7 το απόγευμα. Τέλεια ώρα για μπάλα, η ομάδα πετάει, ο ΠΑΣ έχει καλούτσικη ομάδα, ευκαιρία να πάμε και για κανα 25αρι χιλιάδες κόσσμου; Γιατί όχι;

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code