ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Kόλλησαν στο μηδέν Γερμανία και Γαλλία, μεγάλα διπλά Ουκρανία και Βουλγαρία!

Πρεμιέρα χθες βράδυ για τη νεοσύστατη διοργάνωση του Uefa Nations League, με αναμετρήσεις για...όλα τα γούστα και στα τέσσερα γκρουπ δυναμικότητας...


Γράφει ο Αντώνης Παναγόπουλος

ΓΚΡΟΥΠ Α

Για το γκρουπ των ισχυρών το πολυσυζητημένο ματς μεταξύ των δύο τελευταίων παγκόσμιων πρωταθλητών, Γερμανίας και Γαλλίας αποδείχθηκε πολύ κατώτερο των προσδοκιών. Οι δύο ομάδες είχαν σαφέστατη έλλειψη φρεσκάδας, δεν ρίσκαραν και εν τέλει έμειναν στη...λευκή ισοπαλία, η οποία μάλλον δεν χάλασε καμία από τις δύο ομάδες, οι οποίες έτσι κι αλλιώς δεν αναμένεται να δώσουν ιδιαίτερο βάρος στη συγκεκριμένη διοργάνωση...

Α'όμιλος: Γερμανία-Γαλλία 0-0

ΓΚΡΟΥΠ Β

Στον πρώτο όμιλο του δεύτερου γκρουπ οι Ουκρανοί έκαναν τη μεγάλη ανατροπή μέσα στην Τσεχία και πραγματοποίησαν αποφασιστικό βήμα για την πρώτη θέση στο γκρουπ τους (η Σλοβακία είχε ρεπό) ! Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν σχεδόν με την έναρξη του αγώνα, με όμορφη ενέργεια και σουτ του Στσικ, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι απάντησαν με ένα γκολ στο φινάλε κάθε ημιχρόνου με τους Κονοπλιάνκα και Ζιβτσένκο και πήραν εν τέλει το διπλό.
Για τον τελευταίο όμιλο το ντέρμπι μεταξύ Ουαλίας και Ιρλανδίας στο Κάρντιφ εξελίχθηκε σε παράσταση για ένα ρόλο. Οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι στο ματς και με γκολ των Λόρενς, Μπέιλ και Ράμσει από το πρώτο μέρος ''καθάρισαν'' την υπόθεση νίκη. Ο Ρόμπερτς έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των Ουαλών, με τον Γουίλιαμς να μειώνει για το τους Ιρλανδούς για το τελικό 4-1

Α'ομιλος: Τσεχία-Ουκρανία 1-2 ( Στσικ 4'- Κονοπλιάνκα 45' , Ζιβτσένκο 90')
Δ' όμιλος: Ουαλία- Ιρλανδία 4-1 ( Λόρενς 6' , Μπέιλ 18' , Ράμσει 37', Ρόμπερτς 54'- Γουίλιαμς 66' )

ΓΚΡΟΥΠ Γ

Για το τρίτο γκρουπ δυναμικότητας διεξήχθη μόνο ο τρίτος όμιλος. Η Κύπρος δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό στο Όσλο με τους Νορβηγούς να παίρνουν τους τρεις βαθμούς με δύο χτυπήματα του Γιόχανσεν στο πρώτο μέρος. Βασικός για τους γηπεδούχους αγωνίστηκε ο Ομάρ Ελαμπντελαουί.
Στη Λιουμπιάνα μεγάλο διπλό σημείωσε η Βουλγαρία απέναντι στη Σλοβενία. Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν τις προθέσεις τους από νωρίς στον όμιλο με δύο γκολ του Κράεφ, ενώ ο Ζάιτς ήταν αυτός που είχε ισοφαρίσει προσωρινά για την ομάδα της Σλοβενίας στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Γ' όμιλος: Νορβηγιά-Κύπρος 2-0 ( Γιόχανσεν 20', 41'), Σλοβενία-Βουλγαρία 1-2 ( Ζάιτς 41' - Κράεφ 4', 59')

ΓΚΡΟΥΠ Δ

Στο γκρουπ με τις πιο ανίσχυρες θεωρητικά ομάδες ξεχώρισε το μεγάλο διπλό της Γεωργίας στο Καζακστάν. Ο Τσακβενάτζε άνοιξε το δρόμο για τους Γεωργιανούς και το αυτογκόλ του Μαλιι τελείωσε την υπόθεση νίκη στα μέσα του δευτέρου μέρους. Για τον ίδιο όμιλο σημειώθηκε μια μίνι-έκπληξη στη Ρίγα, όπου η Ανδόρα κατάφερε να αποδράσει με την λευκή ισοπαλία κόντρα στους θεωρητικά πιο δυνατούς Λετονούς.
Στον άλλο όμιλο, η Αρμενία δυσκολεύτηκε αφάνταστα με το Λιχτενστάιν όμως ο Μπερσέγκιαν τη λύτρωσε στο 76ο λεπτό. Οι Αρμένιοι ειχαν προηγηθεί με τον Πιτσέλι, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν απαντήσει με τον Βολφίγκερ τρια λεπτά αργότερα. Στο άλλο ματς του ομίλου τα Σκόπια νίκησαν εύκολα στο Γιβραλτάρ, με τον Τρισκόφσκι της ΑΕΚ Λάρνακας να ανοίγει το δρόμο και τον Αλιόσκι να ολοκληρώνει τη δουλειά για τους Σκοπιανούς.

Α' όμιλος: Λετονία- Ανδόρα 0-0, Καζακστάν- Γεωργία 0-2 ( Τσακβενάτζε 69' , Μαλιι (αυτογκόλ) 74'  

Δ' όμιλος: Αρμενία- Λιχτενστάιν 2-1 ( Πιτσέλι 30' , Μπερσέγκιαν 76' - Βολφίγκερ 33'), Γιβραλτάρ- Σκόπια 0-2 ( Τρισκόφσκι 19' , Αλιόσκι 35' )

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code