ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τα 'μικρά' παιχνίδια της κοστίζουν!


Γράφει ο Σπύρος Τσουρέκας


Η Watford συνεχίζει την τρελή πορεία της κάνοντας το 4/4 και ανατρέπει ακόμα και το εις βάρος της σκορ απέναντι στην Tottenham.Μια Tottenham που την προηγούμενη εβδομάδα διέσυρε την Manchester United και όλοι μιλούσαν ότι μπορεί να διεκδικήσει την κορυφή φάνηκε πως στα διαδικαστικά παιχνίδια της Premier League όταν ο επιθετικός της Kane 'κολλάει' δυσκολεύεται.Τα γκολ σημείωσαν Doucoure(og) Deeney και Cathcart.

Χωρίς απώλεια βαθμών συνεχίζει η Liverpool που φάνηκε να καθαρίζει το παιχνίδι απο το πρώτο ημίχρονο απέναντι στην Leicester με γκολ των Mane και Firmino.Μεγάλο λάθος του Alisson και γκολ απο τον Ghezzal επέτρεψε στους γηπεδούχους να επιστρέψουν στο παιχνίδι αλλά δεν κατάφεραν να κερδίσουν κάτι στο τέλος.

Εκτός έδρας νίκη για την Arsenal που δυσκολεύτηκα αφού βρέθηκε 3 φορές μπροστά στο σκορ για να μπορέσει να πάρει τους 3 βαθμούς απέναντι στην Cardiff η οποία δεν έχει νιώσει την χαρά της νίκης στην φετινή Premier League.Mustafi,Aubameyang,Lacazette  οι σκορερς της Arsenal και Ward Camarasa για την Cardiff

Με γκολ των Pedro και Hazard η Chelsea έκανε το 4/4 απέναντι στην Bournemouth.Όσες φορές έχει καταφέρει να κερδίσει τα πρώτα 4 παιχνίδια σημαίνει τίτλος.Για να δούμε θα τα καταφέρει?

O Romelu Lukaku χάρησε την νίκη στην Manchester United με 2 γκολ απέναντι στην Burnley.Τα γκολ θα μπορούσαν να είναι περισσότερα εαν ο Pogba ευστοχούσε στο πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του.Κόκκινη κάρτα για τον Rashford η οποία δεν ήταν ξεκάθαρη αφού μετά απο τον διαπληκτισμό του με αντίπαλο ο διαιτητής αποφάσισε την αποβολή του.

Επιστροφή στις νίκες για την Manchester City που ακόμη δεν έχει πιάσει τις περσινές τις αποδόσεις απέναντι στην Newcastle με 2-1.Τα γκολ σημείωσαν οι Sterling και Walker για τους γηπεδούχους και Yedlin για τους φιλοξενούμενους.

Μεγάλο διπλό για την Wolves που στις καθυστερήσεις με γκολ του Traore πήρε τους 3 βαθμούς απο την West Ham που μετρά 4 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια.Προβληματισμένος Pelegrini που δεν του βγαίνει το ποδόσφαιρο που θέλει να παίξει.

Παιχνίδι διαφήμιση της Premier League αυτό ανάμεσα στην Brighton και Fulham.Με την Fulham να προηγείται με 0-2 με γκολ των Schurrle και Mitrovic η Brighton βρήκε απάντηση με τον Murray(x2).

Πρώτη νίκη για την Southampton απέναντι στην Crystal Palace με 2-0.Το σκορ άνοιξε ο Ings στην συνέχεια ο Austin έχασε την ευκαιρία με πέναλτι να διπλασιάσει τα τέρματα αλλά στο 92 ο Hojbjerg τελείωσε το παιχνίδι

Everton και Huddersfield ήρθαν ισόπαλες με 1-1 στο Goodison Park με γκολ των Lewin και Billing αντίστοιχα.






Βαθμολογικός πίνακας μετά την δειξαγωγή της αγωνιστική.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code