ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η προτελευταία σας ευκαιρία... αλλιώς είστε μόνοι σας!

Η Εθνική Ελλάδος γνωρίζαμε ήδη τα προβλήματα που είχε επί εποχή Ρανιέρι , όπου και απέτυχε να φθάσει στο τότε Euro.
Ήρθε ο Σκίμπε, τα πράγματα έφτιαξαν, όμως ένα ημίχρονο στην Κροατία μας στέρησε την εμφάνιση μας στα γήπεδα της Ρωσίας . Η κατάσταση όλη είναι στενάχωρη , η αλήθεια είναι αυτή. Παίκτες ποιοτικούς έχουμε , ήρθε μια στιγμή πριν λίγα χρόνια που τα σκόρπισε όλα και καταστραφήκαμε.Πλέον όμως έχουμε όλα τα φόντα για την μεγάλη επανεμφάνιση μας σε μεγάλη διοργάνωση, όπως αυτή του επόμενου Euro.

Η Εθνική μας έχει μία...προτελευταία ευκαιρία προτού την παρατήσει ο κόσμος και δεν θα έχει άδικο. Ο Σωκράτης το είπε ξεκάθαρα στις δηλώσεις του, πως εάν και εφόσον η Εθνική δεν περάσει θα είναι μία αποτυχία , δεν γίνεται να σκεφτόμαστε πως δεν μπορούμε, ενώ έχουμε την δυνατότητα για μεγάλα πράγματα.

Nations League λοιπόν, μία νεοσύστατη διοργάνωση που μπορεί να μας φέρει πιο γρήγορα στην τελική φάση του Euro, κάτι που το ευχόμαστε όλοι μας. Εάν δεν έρθει ούτε έτσι τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας και θα πρέπει να τα δώσουμε όλα για όλα στα προκριματικά. Δεν θέλω να σκέφτομαι ένα ενδεχόμενο που δεν θα έχει την Ελλάδα στην τελική φάση του Euro.

Σήμερα λοιπόν αντίπαλος μας η Εσθονία (21:45, LIVE από το Sportsnewsgreece στο facebook) , γνωστή μας ήδη από τα προκριματικά του Μουντιάλ, μία ομάδα σκληροτράχηλη στην αμυντική της κυρίως λειτουργία, ωστόσο όσο και να το παλεύει...γκολ δέχεται.Η Εθνική μας επομένως πρέπει να μπει καθαρά με το σκεπτικό και μόνο να μην κρατήσει μπάλα και να την ταλαιπωρήσει αλλά να σφυροκοπεί συνεχώς με επιθέσεις συνδυαστικές. Δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να είναι  μονοδιάστατος ο τρόπος με τον οποίο θα κάνουμε τις επιθέσεις μας, διότι έτσι μόνο θα διευκολύνουμε τους αντιπάλους μας , σε αυτή την περίπτωση τους Εσθονούς που αν μη τι άλλο θα κυνηγήσουν την ισοπαλία.

Στην ενδεκάδα περιμένουμε Μπάρκα, Τοροσίδη, Μανωλά, Παπασταθόπουλο, Τζαβέλλα, Ζέκα, Τζιόλη, Μάνταλο, Φορτούνη, Χριστοδουλόπουλο και Μήτρογλου στο συνηθισμένο και αγαπημένο σύστημα του 4-2-3-1 του Γερμανού τεχνικού, Μίχαελ Σκίμπε.

Η Εσθονία αναμένεται να παραταχθεί με το υπεραμυντικό σύστημα του 5-4-1 με Ακσάλου, Τενίστε, Βίμαν, Καλιούμε, Μετς, Πικ, Καμς, Βασίλιεφ, Ντιμίτριεφ, Σενιόφ και Ανιέρ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code