ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λυτρώθηκε, ξέσπασε, αποθεώθηκε !

Τη δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε ο Παναθηναικός απέναντι στη Λαμία με 3-1 στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας μπροστά σε περίπου 10.000 φίλους, σε ένα ματς που διεξήχθη υπό το βλέμμα του φερόμενου ως νέου ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Παιρότζ Πιενγκμπονσάντ.
Με αυτή τη νίκη οι ''πράσινοι'' έσβησαν γρήγορα την ποινή των μείον έξι βαθμών που τους επιβλήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ και πηγαίνουν με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία προς την διακοπή του πρωταθλήματος, ενώ η ομάδα της Φθιώτιδας ήταν για δεύτερο σερί παιχνίδι απογοητευτική, μετά και την εντός έδρας ήττα από τον Άρη με 3-0. Μπουζούκης, Εμανουηλίδης και Κουρμπέλης τα γκολ των γηπεδούχων, ο Ατζέτζο είχε ισοφαρίσει προσωρινά για τη Λαμία.

Γράφει ο Αντώνης Παναγόπουλος

 Α' Ημίχρονο

 Στο πρώτο μέρος ο Παναθηναικός μπήκε μουδιασμένα, ωστόσο ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη του ευκαιρία με σουτ του Μπουζούκη εκτός περιοχής στο 15ο λεπτό, με τον νεαρό να σκοράρει για δεύτερο συνεχόμενο ματς. Το παιχνίδι συνέχισε να έχει αργό τέμπο και στην επόμενη αξιοσημείωτη φάση οι φιλοξενούμενοι σκόραραν με κοντινή κεφαλιά του Ατζέτζο στο 36'.

 Β' Ημίχρονο

Ο Γιώργος Δώνης ανακάτεψε την τράπουλα, ρίχνοντας στη μάχη τους Γιόχανσον και Καμπετσή αρχικά και πήρε το ρίσκο να ολοκληρώσει τις αλλαγές στο 56ο λεπτό με την είσοδο του Εμανουηλίδη αντί του Μουνιέ. Τελικά το ρίσκο βγήκε σε καλό, αφού ο 18χρονος σέντερ φορ του ''τριφυλλιού'' στο 69' ήταν ο τελικός εκφραστής μιας εξαιρετικής συνεργασίας των υπόλοιπων συμπαικτών του και με ιδανικό πλασέ λύτρωσε τον Παναθηναικό και έγραψε το 2-1 για την ομάδα του Γιώργου Δώνη. Η Λαμία προσπάθησε να επιστρέψει με κάποια σουτ της... απελπισίας, ωστόσο ο Παναθηναικός συνεχίζοντας να παίζει καλά έκανε και το 3-1. Ο Χατζηγιοβάννης κέρδισε πέναλτι, ο Κουρμπέλης ανέλαβε την εκτέλεση και σφράγισε τη νίκη, εν μέσω αποθέωσης από τους οπαδούς του Παναθηναικού!

Διαιτητής: Αλέξανδρος Τσαμούρης (Πειραιά)
Βοηθοί: Ιορδάνης Απτόσογλου (Αθηνών), Δημήτριος Φίλος (Βοιωτίας)
4ος:  Γεώργιος Κομίνης (Θεσπρωτίας)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Πούγγουρας (46' Καμπετσής), Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Κουλιμπαλί (46' Γιόχανσον), Ινσούα, Κουρμπέλης, Στάικος, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Μουνιέ (57' Εμμανουηλίδης).

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Μελίσσας, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Αντέτζο, Βασιλαντωνόπουλος (73' Βασιλαντωνόπουλος), Βάντερσον, Μπλάζιτς, Δημούτσος (73' Ουσμάν), Καραγκούνης (55' Μπουλούλης), Έπστάιν, Μπαράλες
Γκολ: 15' Μπουζούκης, 70' Εμμανουηλίδης, 88' Κουρμπέλης/36' Αντέτζο
Κίτρινες: 56' Κολοβέτσιος, 72' Στάικος/52' Μπλάζιτς, 58' Βασιλαντωνόπουλος
Κόκκινη:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code