ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Η Εσθονία που σφυροκοπείται και η Ελλάδα που σκοράρει

Αύριο στις 21:45 η Ελλάδα αναμετρείται στην Εσθονία για την πρώτη αγωνιστική της νεοσύστατης αυτής διοργάνωσης που λέγεται Nations League.
Αντίπαλος της μία ομάδα γνώριμη σε εμάς, αφού βρισκόταν στον ίδιο όμιλο με εμάς λίγους μήνες πριν για τις ανάγκες των προκριματικών του Μουντιάλ. Στην Ρωσία το εθνικό μας αντιπροσωπευτικό συγκρότημα δεν κατάφερε να βρεθεί και σε αυτό ίσως να παίζει τον ρόλο του και το 0-0 που κόλλησε η Εθνική μας με την Εσθονία στο Καραϊσκάκη.

Πάμε να δούμε όμως λίγο τα στατιστικά της Εσθονίας(με βάση τα προκριματικά του Μουντιάλ) , τα οποία σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να τρομάζουν την Ελλάδα. Ξεκινώντας από τα γκολ που έχει σκοράρει συνολικά κάθε ομάδα, βλέπει κανείς ότι οι αυριανοί αντίπαλοι μας έχουν πετύχει τον αξιοσημείωτο αριθμό των 13 γκολ, ενώ η Ελλάδα έχει βρει δίχτυα 17 φορές. Τα γκολ όμως που δέχεται η Εσθονία είναι υπεραρκετά, ώστε να ελπίζουμε σε μία νίκη αύριο. Οι Εσθονοί έχουν δεχθεί 19 γκολ, ενώ εμείς μόλις 6. Στα της επίθεσης, η Εθνική μας να φοβάται όσο πρέπει τον Ματίας Κάιτ που έχει πετύχει 4 γκολ σε 7 αγώνες, ενώ οι αντίπαλοι μας θα πρέπει να φοβούνται στο ενδεχόμενο που ξεκινήσει βασικός ο Κώστας Μήτρογλου, αφού ο σέντερ φορ της Μαρσέιγ έχει σκοράρει 6 γκολ σε 8 αναμετρήσεις. Στα πρόσωπα του αγώνα αναμένεται να δούμε τον γνωστό Ράγκναρ Κλάβαν που ετοιμάζεται να δώσει άλλη μία αμυντική παράσταση, ενώ από εμάς εάν και εφόσον δούμε βασικό τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο σίγουρα περιμένουμε να δούμε φοβερά και τρομερά πράγματα, όντας ως ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης από πέρσι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code