ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Φλέβα χρυσού ο Μπάρκας

Αποτέλεσμα εικόνας για Βασίλης μπάρκας αεκ 2018-2019
Στην καλύτερη επένδυση της εξελίσσεται ο Βασίλης Μπάρκας που έδωσε τα διαπιστευτήρια του και στα δύο ματς με την εθνική εκτοξεύοντας ακόμη περισσότερο τη αξία του.
Ο Διεθνής τερματοφύλακας φαίνεται πως είναι στην καλύτερη φάση της καριέρας του και δείχνει πολύ σταθερός και ικανός ξεπληρώνοντας στο εκατό της εκατό την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Μαρίνος Ουζουνίδης μιας και είναι ο μόνος τερματοφύλακας που έχει χρησιμοποιήσει ως τώρα σε επίσημους αγώνες.

Οι επεμβάσεις που έχει πραγματοποιήσει έχουν κρατήσει πολλές φορές τους αντίπαλους επιθετικούς άσφαιρους τόσο υπερασπιζόμενος την εστία της Α.Ε.Κ όσο και του εθνικού μας συγκροτήματος.

Αυτές οι συνεχόμενες καλές εμφανίσεις όπως ήταν λογικό τον έβαλαν στα μπλοκάκια ευρωπαϊκών συλλόγων. Πιο συγκεκριμένα μετά τις τελευταίες εμφανίσεις και μετά την πρόταση που ήρθε από Ιταλία ο 24χρονός κίπερ φαίνεται να είναι και στο μπλοκάκι της Αγγλικής Τότεναμ.
Κάτι που από μόνο του δείχνει ότι έχει εκτοξεύσει την αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Τώρα όλα είναι στο χέρι των ανθρώπων της κιτρινόμαυρης διοίκησης και θα πρέπει να χειριστούν σωστά αυτή την περίπτωση που ήδη έχει προσελκύσει πολλά βλέμματα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code