ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

«Καθάρισε» τον Απόλλων ο ΠΑΣ με τρομερό Λεό!


Την πρώτη του νίκη πανηγύρισε η ομάδα του Πετράκη στο πρωτάθλημα, «καθαρίζοντας» την «Ελαφρά Ταξιαρχία» με δύο καυτές αντεπιθέσεις και επικράτησε με 1-2 στη Ριζούπολη.

Ο ΠΑΣ Γιάννενα πήρε το πρώτο του τρίποντο στο πρωτάθλημα, με τον Μπαπτίστ-Λεό να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση πετυχαίνοντας ένα τέρμα στο 41΄ και μοιράζοντας μία ασίστ στον Νικολιά στο 60ο λεπτό, ενώ ο Απόλλων μείωσε στο 79΄ με τον Ελ-Χέλβε. Με δέκα παίκτες τελείωσαν οι φιλοξενούμενοι, μετά την αποβολή του Κάστρο στο 84ο λεπτό.

Α΄ ημίχρονο:

Πολύ δυνατά ξεκίνησε η «Ελαφρά Ταξιαρχία», έχοντας τον πλήρη έλεγχο του αγώνα στα πρώτα λεπτά. Ιδιαίτερα δραστήριος ξεκίνησε ο Τριάδης κάνοντας καλή σέντρα στον Μάντζιο, με τον επιθετικό του Απόλλων να μην μπορεί να τελειώσει σωστά τη φάση. Τελική προσπάθεια, ωστόσο είχε και ο ίδιος αφού στο 11΄ πραγματοποίησε καλό φαλτσαριστό σουτ, με τη μπάλα να καταλήγει στα χέρια του Βελλίδη. Στο 18ο λεπτό ο Μάντζιος βρήκε χώρο στη μεγάλη περιοχή, δοκίμασε το πόδι του, με την μπάλα να περνά λίγο άουτ. Στο 21΄ ο Απόλλων απείλησε και πάλι την εστία του Βελλίδη, με τον Μπεντινέλι να σουτάρει μέσα από την περιοχή και τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ να απομακρύνει σε κόρνερ.

Λίγα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι απείλησαν για πρώτη φορά τον Απόλλων και παραλίγο να πάρουν κεφάλι στο σκορ! Συγκεκριμένα, στο 33΄ ο Μυστακίδης βρέθηκε στη περιοχή, δοκίμασε το πόδι του, με τον Χουάντερσον να διώχνει, ενώ στη συνέχεια το «ριμπάουντ» πήρε ο Λεό σουτάροντας, με τη μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ! Μπορεί να γλίτωσε στο 33ο λεπτό το γκολ ο Απόλλων, ωστόσο δεν συνέβη το ίδιο και στο 41΄ με τον ΠΑΣ να ανοίγει το σκορ με σκόρερ τον Λεό! Ο ΠΑΣ βρήκε χώρο στην αντεπίθεση, με τον Λεό να ξεπερνά τον Τζανετόπουλο και να πλασάρει σωστά, νικώντας τον Χουάντερσον και γράφοντας το 0-1 για την ομάδα του!

Β΄ ημίχρονο:

Θετικά και με διάθεση να επιστρέψει στο παιχνίδι ξεκίνησε το δεύτερο μέρος ο Απόλλων. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχοντας την απόλυτη υπεροχή μέχρι το 55΄, έχασε μεγάλη ευκαιρία με ξαφνικό σουτ του Τριάδη έξω από την περιοχή και την μπάλα να καταλήγει λίγο έξω! Άμεση ήταν η απάντηση του ΠΑΣ, που και πάλι με αντεπίθεση κατάφερε στο 60ο λεπτό να διπλασιάσει τα τέρματά του! Ο Μπαπτίστ-Λεό μετά από πάσα που δέχτηκε εντός περιοχής τσίμπησε τη μπάλα προ του Χουάντερσον και ο Νικολιάς σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για τους φιλοξενούμενους!

Τρία λεπτά αργότερα λίγο έλειψε να γίνει και το 3-0, με τον Μυστακίδη να βρίσκεται ολομόναχος απέναντι στον Χουάντερσον και τον τερματοφύλακα του Απόλλων να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ. Στο 79΄ ο Απόλλων κατάφερε να μειώσει σε 1-2, μετά από όμορφη ομαδική ενέργεια η μπάλα βρέθηκε στα πόδια του Ελ-Χέλβε και πλάσαρε τον Βελλίδη βάζοντας στο παιχνίδι και πάλι την ομάδα του! Στο 84΄ το ματς πήρε φωτιά, με τον Κάστρο να κάνει άτσαλο τάκλιν και να αντικρίζει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αποβάλλεται! Ο Απόλλων προσπάθησε στα τελευταία λεπτά για την ισοφάριση, ωστόσο δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 1-2 στη Ριζούπολη παραμένοντας στον πάτω της βαθμολογίας χωρίς βαθμό!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code