ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

"Χορέψε" σάμπα με Ζαμπά στο Ηράκλειο ο ΠΑΟΚ


Ο Δικέφαλος του βορρά κατάφερε να πετύχει το 3/3 στο φετινό πρωτάθλημα, ύστερα απ'την νίκη του με τον Αστέρα στην Τούμπα και τον Πανιώνιο εκτός έδρας στην Νέα Σμύρνη, έτσι και στο Γεντί Κουλέ απόψε άρπαξε το τρίποντο σε ένα κατάμεστο γήπεδο από φίλους του ΟΦΗ, σε μια ιστορική μέρα για το Ηράκλειο, στην επιστροφή της τοπικής ομάδας στην μεγάλη κατηγορία, με σκορ 3-1, ενώ για τον ΟΦΗ είναι η 2η ήττα του στην Σούπερλιγκ. Οι φίλαθλοι του ΟΦΗ μετά το τελος της προθέρμανσης, αποδοκίμασαν τους ποδοσφαιριστές του Λουτσέσκου κατεβαίνοντας προς την φυσούνα, ρίχνοντας τους αντικείμενα και τους υπόλοιπους οπαδούς τους να αντιδρούν άμεσα και να αποτρέπουν τα χειρότερα, γιουχάροντας τους για την πράξη τους.

1ο ημίχρονο: Στα πρώτα 10 λεπτά, ο ΠΑΟΚ πάτησε καλύτερα στο γήπεδο και αυτό είχε ως συνέπεια την φάση του 3ου λεπτού με τον Ζαμπά, με τον Στρέζο του ΟΦΗ να τον ρίχνει στο έδαφος, σε μια δίκαιη διαμαρτυρία των παικτών του ΠΑΟΚ για μαρκάρισμα εντός περιοχής σε πέναλτι και τον διαιτητή Διαμαντόπουλο να υποδεικνύει άουτ για τους Κρητικούς. Στο 21' ο Παπαστεριανός, από εξαιρετική ατομική προσπάθεια, ξεφεύγοντας από Κάνιας και Κρέσπο, μέσα απ'την περιοχή σούταρε με το δεξί και έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του Πασχαλάκη για το 1-0, στην πρώτη ουσιαστικά φάση του αγώνα για τον ΟΦΗ. Οι συμπλοκές και οι αψιμαχίες υπερτερούν καθ'όλη την διάρκεια του ημιχρόνου, μετρώντας συνολικά 2 κίτρινες κάρτες σε Ζαμπά και Σασί αντίστοιχα, ενώ είχαν πέσει στο έδαφος οι Βουό και Βιειρίνια για μερικά δευτερόλεπτα, έπειτα από σύγκρουση μεταξύ τους. Οι Μπίσεσβαρ στο 38' και Μάτος στο 45'+4' με καρφωτή κεφάλια, έφεραν το ματς "Τούμπα".

2ο ημίχρονο: Το 2ο 45λεπτό δεν ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, εξαιτίας του πόνου του Νέιρα στο πόδι που του ταλαιπωρούσε στο 47' και την κίτρινη του Παπαστεριανού στο 52', με το τελικό χτύπημα να έρχεται από τον Λεό Ζαμπά, διαμορφώνοντας το 3-1 για τον δικέφαλο του βορρά. Ο Ελ Καντουρί έκανε την σέντρα απ'τα δεξιά για τον Βραζιλιάνο, συνεργαζόμενος με τον Μπίσεσβαρ, έκανε ένα δυνατό σουτ και έστειλε την μπάλα στον ουρανό των δικτύων του Στρέζου και τα πράγματα γίνονται πλέον πιο δύσκολα. 2 αλλαγές για τον ΟΦΗ και 3 για τον ΠΑΟΚ (Αραβίδης και Πλατέλλας στην θέση του Σασί και του Ντίνα στο 54', Βέρνμπλουμ στην θέση του Κάνιας στο 63', Ουάρντα στην θέση του Ζαμπά στο 69' και Σακχόφ στην θέση του Μπίσεσβαρ, ύστερα από απαίτηση του ίδιου στο 82'), μοιράστηκαν άλλες 3 κίτρινες κάρτες (Για φάουλ του Μάτος στον Αραβίδη στο 62', στον Πλατέλλα στο 81' και στον Βέρνμπλουμ για κράτημα στον Αραβίδη στο 85'), με το πιο κύριο χαρακτηριστικό το 52'-48' υπέρ του δικέφαλου στην κατοχή.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code