ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Υπαρκτός ο κίνδυνος τριετούς αποβολής απ'την Ευρώπη για την Μπενφίκα


Αντιμέτωπη με τον κίνδυνο τριετούς αποβολής απο όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, είναι η Μπενφίκα, όπως αλλωστε αναφέρουν τα Πορτογαλικά ΜΜΕ, με τον εισαγγελέα της "Ε-Toupeira" να ζητά ακόμη και την καταδίκη του πορτογαλικού συλλόγου. Οι επιπτώσεις για τον ΠΑΟΚ είναι αρκετά ευχάριστες, καθώς και η Ντιναμο Κιέβου υπέστη αποβολής από την Ευρώπη το 1995, καθώς δωροδόκησε τον Ισπανό διαιτητή Αντόνιο Λόπεζ Νιέτο στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο πρώτο παιχνίδι των ομίλων στο Τσάμπιονς λιγκ και αργότερα αντικαταστήθηκε με την Δανέζικη Άαλμποργκ και σε μια ανάλογη περίπτωση, παίρνει την θέση της πορτογαλικής ομάδας στους ομίλους και βεβαίως θα αντικατασταθεί με ομάδα από διαφορετικό όμιλο της διοργάνωσης.


Την περασμένη Τρίτη, ο εισαγγελέας ανακοίνωσε πως υπάρχουν εγκεκριμένες ενδείξεις πως δικαστικοί αξιωματούχοι έχουν διαρρεύσει σε άνθρωπο των "Αετών" πληροφορίες σχετικά με την ενεργή εκδίκαση διαφόρων υποθέσεων από τον Μάρτιο του 2017. Οι συγκεκριμένες πληροφορίες συνδέονται με υποθέσεις που αφορούσαν το ποδοσφαιρικό κομμάτι και κυρίως με αντιπάλους της Μπενφίκα την σεζόν 2016/2017 και 2017/2018.

"Οι πληροφορίες αποκτήθηκαν με έναν παράνομο τρόπο, έχοντας ως αντάλλαγμα προνόμια για τους αξιωματούχους και παράνομα πλεονεκτήματα για την Μπενφίκα" έχει αναφερθεί απ'την εισαγγελεία. Ο Ζοζέ Σίλβα, δικαστικός αξιωματούχος, φέρεται να'χει διαρρεύσει απόρρητες πληροφορίες προς τους αετούς της Λισαβόνας 385 φορές για δεκάδες διαφορετικές περιπτώσεις χρησιμοποιώντας στοιχεία της δικαστή Άνα Πάολα Βιτορίνο και της δικηγόρου Μαρία Ζοζέ Μόργκάντο, με την υπεράσπιση του Σίλβα να'χει αποδεχθεί την διέρρευση απόρρητων πληροφοριών, ωστόσο όμως να υποστηρίζει ότι θεωρείται αδύναμο να εξαχθεί συμπέρασμα πως η Μπενφίκα ενημερώθηκε πλήρως για τις δεκάδες υποθέσεις εις βάρος της.

Ο Σίλβα βρισκόταν σε εποικινωνία με τον πρώην δικηγόρο του συλλόγου, Πάολο Γκονσάλβες και λάμβανε ως αντάλλαγμα φανέλες, εισιτήρια και δουλειά για τον ανιψιό του, κάτι που αρνείται κατηγορηματικά η υπεράσπιση του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code