ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ας σταματήσει η «καραμέλα» με τα χαρτάκια

Ήθελα να ήξερα ποιος ήταν ο και καλά...έξυπνος που ξεκίνησε όλο αυτό με τα υποτιθέμενα χαρτάκια που παίρνει ο Μίχαελ Σκίμπε από διάφορους μάνατζερς προκειμένου να βρεθούν οι παίκτες τους στο εθνικό συγκρότημα.

Δεν αρέσουν στο απαιτητικό ελληνικό φίλαθλο κοινό οι κλήσεις του Γερμανού τεχνικού, οι οποίες κλήσεις αποδείχθηκαν πέρα για πέρα πετυχημένες στα προκριματικά του Μουντιάλ. Ένας προπονητής που κατάφερε πραγματικά να αναστήσει την ομάδα, όταν αυτή έχανε από κάποια...Νησιά Φερόε να καταφέρνει να αλλάξει πλήρως την εικόνα της και να την φέρνει μία ανάσα από τα τελικά του Μουντιάλ της Ρωσίας.

Οι παίκτες που κάλεσε τότε ο Μίχαελ Σκίμπε ήταν αυτοί που παραλίγο να κερδίσουν και στο Βέλγιο και στην Ελλάδα την ομάδα που έφθασε μέχρι τον ημιτελικό της Ρωσίας.Ήταν οι ίδιοι παίκτες που χάσανε την πρόκριση στα μπαράζ εξαιτίας ενός εφιαλτικού 45λεπτου απέναντι στην φιναλίστ του Μουντιάλ, την Κροατία.

Αλήθεια Έλληνα οπαδέ, ξέρεις πραγματικά τι θέλεις; Σκέφτεσαι πρώτα αυτά που θα πεις και τα θεωρείς και λογικά; Τι δεν σου άρεσε ακριβώς σε αυτούς που καλεί ο προπονητής της Εθνικής μας ομάδας; Για καλή μας τύχη ίσως ζούμε για πρώτη φορά στην ζωή μας καταστάσεις πρωτόγνωρες για εμάς. Εννοώντας πάντα ότι ο ομοσπονδιακός μας προπονητής έχει πάρα πολλές και ποιοτικές προ πάντων λύσεις για οποιανδήποτε θέση, εκτός του σέντερ φορ . Ένας Πασχαλάκης και ένας Τζανακάκης που δεν κλήθηκαν άλλη μία φορά στην Εθνική , δεν σημαίνει ότι δεν θα κληθούν ποτέ αλλά και εάν αυτό γίνει θα είναι λόγω του ότι στο ποδόσφαιρο δεν έχει σημασία μόνο η αγωνιστική εμφάνιση αλλά και το πώς μπορούν αυτοί να ταιριάξουν στον τρόπο παιχνιδιού που ο εκάστοτε προπονητής θέλει να δει από την ομάδα του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code