ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Πω,πω μια τριφυλλάρα!


Στην τέταρτη νίκη του σε ισάριθμες αναμετρήσεις έφτασε ο Παναθηναικός, ο οποίος επικράτησε του Λεβαδειακού στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, υπό το βλέμμα περίπου 15.000 οπαδών του, οι οποίοι δημιούργησαν πολύ ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο.  Δύο ασσίστ ο Χατζηγιοβάννης, Καμπετσής, Γιόχανσον και Χατζηθεοδωρίδης τα γκολ του ''τριφυλλιού''.


Γράφει ο Αντώνης Παναγόπουλος

A'Hμίχρονο

Ο Παναθηναικός μπήκε με ενθουσιασμό και όρεξη στο ματς και άνοιξε το σκορ με το...καλημέρα. Παράλληλο γύρισμα του Χατζηγιοβάννη από δεξιά, ο Καμπετσής πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με τσίμπημα της μπάλας νίκησε τον Επασί, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο 5'. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να παίζουν καλά και να κυκλοφορούν καλά τη μπάλα, με τους Βοιωτούς να φτάνουν για πρώτη φορά κοντά στο γκολ με τον Μαρκόβσκι στο 23' ωστόσο το σουτ από κοντά ήταν εντελώς άστοχο. Οι ''πράσινοι'', αν και στο διάστημα 25-35' έριξαν την απόδοση τους, έφτασαν πολύ κοντά στο γκολ στο 36ο λεπτό με την βολίδα του Χατζηγιοβάννη να σταματά στο δοκάρι. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Λεβαδειακός είχε τη δική του σπουδαία στιγμή, όμως ο Διούδης ''απογειώθηκε'' και έσωσε το σουτ του Σουμπίνιο. Το 2-0 ήρθε με το φινάλε του πρώτου μέρους, με τον Χατζηγιοβάννη να δημιουργεί ξανά, από τα αριστερά αυτή τη φορά και τον Χατζηθεοδωρίδη σε κενή εστία να μετουσιώνει σε γκολ την όμορφη ενέργεια του συμπαίκτη του...

Β' Ημίχρονο

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε στο 60ο λεπτό από σέντρα του Καραχάλιου, η οποία πέρασε από Γιακουμάκη και Μαρκόβσκι και έφυγε λίγο άουτ. Οι ''πράσινοι'' έχοντας το προβάδισμα 2 τερμάτων και βλέποντας τον Λεβαδειακό να γίνεται πιο επιθετικός, έγιναν πιο συντηρητικοί στο παιχνίδι τους. Οι φιλοξενούμενοι κυκλοφορούσαν καλύτερα τη μπάλα και προσπαθούσαν να δημιουργήσουν καταστάσεις επικίνδυνες για την εστία του ''τριφυλλιού'', χωρίς να μπορούν να δημιουργήσουν κάποια σημαντική ευκαιρία. Ο ρυθμός στο φινάλε έπεσε και οι ''πράσινοι'' έφτασαν σε δίκαιη επικράτηση, με το κερασάκι στην τούρτα να μπαίνει από τον Γιόχανσον στο 93' μετά από τακουνάκι του Μακέντα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code