ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

"Πρόβα τζενεράλε" ενόψει Μπέτις


Το 3/3 θέλει να πετύχει απόψε ο Ολυμπιακός, όπου υποδέχεται τον επικίνδυνο Αστέρα Τρίπολης στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" (20.30 NOVASPORTS), πριν την μεγάλη "μάχη" απέναντι στην Ρεάλ Μπέτις σε 4 ημέρες από τώρα.



Χωρίς ιδιαίτερες απουσίες και με την ψυχολογία στα ύψη οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να συνεχίσουν την καλή τους πορεία και συνάμα να μην χάσουν έδαφος στην μάχη του πρωταθλήματος. Ο κρ. Μαρτίνς, δήλωσε πως δεν θα σκεφτεί κάποιο Rotation και ότι θα χρησιμοποιηθεί το βασικό σχήμα χωρίς κάποια αλλαγή στο σύστημα ή στην τακτική. Αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Δημήτρης Μάνος και να έχουμε κάποια έκπληξη στην θέση των στόπερ, με τους Τοροσίδη, Μιράντα, Μεριά να "παλεύουν" για την θέση δίπλα στον Βούκοβιτς.

Αναλυτικά η αποστολή:

Οι "αρκαδιώτες" από την άλλη έχουν ξεκινήσει πολύ άσχημα πάρα τις καλές τους εμφανίσεις και έχουν 2 ήττες σε 2 αγώνες, με ΠΑΟΚ (εκτός) και ΑΕΚ (εντός) έχοντας δικαιολογημένα παράπονα από την διαιτησία και στα δύο παιχνίδια. Χωρίς απουσίες ταξιδεύουν σήμερα στον Πειραιά, με τους ποδοσφαιριστές του Αστέρα να δηλώνουν πως δεν θα σταματήσουν την προσπάθεια σε όλο τον αγώνα ώστε να φύγουν με κάτι θετικό για πρώτη φορά φέτος.

Αναλυτικά η αποστολή:


30. Αθανασιάδης, 1. Παπαδόπουλος 5. Τριανταφυλλόπουλος, 4. Πασαλίδης, 3. Τασουλής, 33. Martinez, 27. Κώτσιρας, 37. Βλάχος 6. Valiente, 8. Munafo, 17. Iglesias, 14. Bellocq, 10. Tonso, 22. Rolle, 23. Καλτσάς, 19. Τσιλιανίδης, 7. Fernandez,11. Μανιάς, 28. Δουβίκας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code