ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Για το απόλυτο πριν τα αστέρια

Αποτέλεσμα εικόνας για αεκ πανιώνιος 1-0
Έτοιμη να διευρύνει το σερί της είναι η Α.Ε.Κ απέναντι στον καινούριο Πανιώνιο που φέτος έχει έντονο το Γαλλικό στοιχείο. ( Novasports 20:30 )
Βίοι αντίθετοι για τους δύο σημερινούς μονομάχους που θα κοντραριστούν στο Ο.Α.Κ.Α. μιας και η Α.Ε.Κ έχει ως τώρα δύο νίκες στα δύο πρώτα παιχνίδια, ενώ ο Πανιώνιος ψάχνει την πρώτη του νίκη.

Οι κιτρινόμαυροι μπαίνουν με διάθεση και αυτοπεποίθηση να μεγαλώσουν το σερί και να κάνουν το τρία στα τρία, έχοντας το μυαλό τους και στο ματς της Τετάρτης που είναι η πρεμιέρα του Champions League στο Άμστερνταμ με τον Άγιαξ.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης φέρεται να έχει στο μυαλό του η ομάδα του να προηγηθεί νωρίς στο σκορ έτσι ώστε μετά να κάνουν διαχείριση του αποτελέσματος και ενέργειας ενόψει του δύσκολου προγράμματος που έρχεται.

Ο Εβρίτης τεχνικός άφησε εκτός αποστολής για λόγους τακτικής τους Οικονόμου, Γαλανόπουλο και Γκάλο δείχνοντας ότι θέλει να τους ξεκουράσει ενόψει του βαρύ προγράμματος.

Στο αντίθετο «στρατόπεδο» ο Ζοσέ Ανιγκό   δεν υπολογίζει στον αριστερό μπακ Κότσιτς και οι «εκλεκτοί» του είναι οι εξής: Κότνικ, Μανοΐλοβιτς, Κούρντι, Παπαγεωργίου, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Κόρμπος, Οικονομίδης, Τσιλούλης, Κεϊτά, Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Ντουρμισάι, Μπανανά, Σιντί Αλί, Καμαρά, Πίρις, Ντομίνγκες, Μανθάτης.

Ταυτόχρονα ο Γάλλος προπονητής θα προσπαθήσει να βρει το πρώτο τρίποντο  για την ομάδα του που έχει ξεκινήσει με μία ισοπαλία και μία ήττα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code