ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Νίκη για να φύγει το άγχος

Σήμερα στις 21:45 η Ελλάδα αντιμετωπίζει στην Βουδαπέστη την Ουγγαρία (LIVE από την σελίδα facebook του Sportsnewsgreece), με στόχο και μόνο την νίκη προκειμένου να έχει ξεκινήσει πολύ καλά τις υποχρεώσεις της στους ομίλους του Nations League.


Ο Μίχαελ Σκίμπε, ωστόσο φαίνεται πως στόχο δεν έχει τόσο τις νίκες και την πρόκριση μέσω της νεοσύστατης αυτής διοργάνωσης στα τελικά του Euro όσο το να δοκιμάσει παίκτες. Είναι πολλά αυτά που έχει ακούσει ο ίδιος από τον κόσμο για ορισμένους παίκτες που είτε επιλέγει ή δεν επιλέγει να βάλει στην αρχική ενδεκάδα. Αυτό άλλαξε στον τελευταίο αγώνα απέναντι στην Εσθονία, με την Εθνική μας να παίρνει εν τέλει την νίκη, όμως να προβληματίζει σε μεγάλο διάστημα του αγώνα λόγω των χώρων που συνεχώς έδινε στους αντίπαλους της.

Το χατίρι των οπαδών έγινε όμως προκειμένου η Ελλάδα να παρουσιαστεί πιο σοβαρή αυτή την φορά και να πάρει σχετικά εύκολα την νίκη απέναντι στους επικίνδυνους πραγματικά Ούγγρους θα πρέπει να αφήσουμε τον Γερμανό ήσυχο και να κάνει όπως αυτός μόνο ξέρει την δουλειά του, ώστε να έρθουν και τα αποτελέσματα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι θα πρέπει να προσέξει η ομάδα μας την δυναμική που έχει η Ουγγαρία στην μεσαία γραμμή αλλά και το ότι οι παίκτες της μπαίνουν με αρκετό δυναμισμό στο ένας εναντίον ενός για να κερδίσουν μπάλες.

Στα των ενδεκάδων, περιμένουμε σε σύστημα 4-2-3-1 τον Μπάρκα κάτω από τα δοκάρια, Παπασταθόπουλο,Μανωλά,Σταφυλίδη,Τοροσίδη στην άμυνα. Στην μεσαία γραμμή τον Τζιόλη με τον Ζέκα και στην τριάδα μπροστά Μάνταλο,Φορτούνη και Μπακασέτα, ενώ στην αιχμή του δόρατος θα δούμε τον Μήτρογλου που πήρε μέρος στην προπόνηση κανονικά.

Για την Ουγγαρία πιθανόν στην ενδεκάδα να δούμε Γκουλάκσι, Φιόλα, Κάνταρ, Λανγκ, Λόβρεντσιτς , Πατκάι ,Κλάινχαϊσλερ, Κόβακς, Καλμάρ, Επέλ και Σζαλάι. Όλα αυτά σε σχηματισμό 4-1-4-1 προκειμένου να παραμείνει δυνατός ο άξονας τους όπως προείπαμε.

Ενώ, να θυμίσουμε ότι ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο άδειο λόγω τιμωρίας γήπεδο της Φερεντσβάρος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code