ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Λύση στο τέλος για Λεβαδειακό

Λεβαδειακός και Απόλλων Σμύρνης αγωνίστηκαν στην Βοιωτία με σκοπό την πρώτη τους συγκομιδή βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα.
Σε ένα ματς πολύ κακό ποιοτικά οι Βοιωτοί κατάφεραν να αποσπάσουν τη νίκη με 1-0 χάρη στο γκολ του Μαρκόβσκι στο 73ο λεπτό της αναμέτρησης.

Α' Ημίχρονο: Ο Λεβδειακός με οργανωτή των επιθέσεων του τον Σουμπίνιο προσπάθησε να βρει το γκολ χωρίς αποτέλεσμα καθώς βρήκε απέναντι του έναν πολύ καλό Χουάντερσον που κράτησε το 0 για την Ελαφρά Ταξιαρχία.Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό ποιοτικά με λίγες ευκαιρίες για τον Λεβαδειακό και κανένα σου ούτε εκτός στόχου για τον Απόλλων.

Β' Ημίχρονο:Το μάτς συνέχισε στον ίδιο ρυθμό, ελάχιστες ευκαιρίες για γκολ, πολλά σκληρά μαρκαρίσματα και φάουλ.Στο 68ο λεπτό ο Γιόβαν Κρνέτα χάνει την μπάλα κι ανατρέπει τον Τομάς. Είναι τελευταίος παίκτης του Λεβαδειακού και αντικρίζει την κόκκινη κάρτα.Εκτέλεση φάουλ απο τον Τσαμπόυρη στο 73' ο Μαρκόβσκι μετά από εξαιρετική κίνηση στην πλάτη τη άμυνας με καφαλιά σκοράρει και γράφει το 1-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Λεβαδειακός (Άκης Μάντζιος): Επασί, Τσαμπούρης, Κρνέτα, Ζησόπουλος, Ντιόγκο, Όμο, Μητροπουλος, Σουμπίνιο(83'Σαβαντογκό), Γιακουμάκης(90+3'Αντιλεού), Νανζί(72'Καραχάλιος), Μαρκόβσκι

Απόλλων Σμύρνης (Λευτέρης Βελέντζας): Χουάντερσον, Στάθης, Κύργιας, Λούκιτς, Ναδάλες, Κοντοές(88'Ελ-Χελβέ), Κονέ(77'Σικαμπάλα), Ζοάο Πέδρο(62'Ντ' Ούρσο), Τριάδης, Τομάς και Μάντζιος

Διαιτητής: ο Βαγγέλης Μανούχος
Βοηθοί: οι Τρύφων Πετρόπουλος και Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου
Τέταρτος διαιτητής: ο Γιώργος Βρέσκας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code