Κούγιας:«Δεν θα κρατήσω το στόμα μου κλειστό αν δεν σταθεί ο Κομίνης στο ύψος της διαιτησίας»


Στον Γιώργο Κομίνη αναφέρθηκε ο Αλέξης Κούγιας σε συνέντευξη του λόγω του επερχόμενου αγώνα με τον Παναθηναϊκό.
Ο ίδιος τόνισε ότι πρέπει να σταθεί στο ύψος της διαιτησίας και πως αν δεν γίνει αυτό δεν θα κρατήσει κλειστό το στόμα του. Επίσης έκανε σοβαρές καταγγελίες για τον μέχρι πρόσφατα τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Βασίλη Βάνη.


Για τον ορισμό του Κομίνη στο ματς με τον Παναθηναϊκό: «Αισθάνθηκα… περίεργα, όταν άκουσα ότι ορίσθηκε ο κ. Κομίνης στον αγώνα μας με τον Παναθηναϊκό, γιατί στιγματίσθηκε από το γκολ στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, αλλά έχει κάνει και καλές διαιτησίες κατά το παρελθόν. Εμείς έχουμε παράπονα και από τη διαιτησία του κ. Τζοβάρα, ο οποίος σφύριξε στο ματς με τον Άρη, αλλά ελπίζω ότι ο κ. Κομίνης θα σταθεί στο ύψος της διαιτησίας, γιατί εάν δω κάτι σε βάρος της ομάδας μου, ξέρετε ότι δεν κρατάω κλειστό το στόμα μου». 

Για το τέλος της συνεργασίας με τον τεχνικό διευθυντή Βασίλη Βάνη: «Τον… παραιτήσαμε και περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με κάποιες προκαταβολές που δόθηκαν και οι οποίες σύμφωνα με αυτά που μας είπαν οι παίκτες, ενώ δώσαμε 50.000 ευρώ, στα χέρια τους πήγαν 3.000 ευρώ, μόνο. Περιμένουμε να μας επιστρέψουν τις προκαταβολές και εάν δεν γίνει αυτό, θα κινηθούμε δικαστικώς». 

Για τους νέους επενδυτές στο ελληνικό ποδόσφαιρο«Είναι ευχάριστο να ακούμε ότι μπαίνουν καινούργιοι επενδυτές στο ποδόσφαιρο, όπως ο Τομ Παπαδόπουλος και ο Καρίμ Σορούρ στον Ηρακλή και ο κ. Μπούσης στον ΟΦΗ, αλλά η ΕΕΑ πρέπει να τους ελέγξει τι δουλειά κάνουν και εάν έχουν το πόθεν έσχες, γιατί στο παρελθόν είχαμε άσχημα παραδείγματα με... υποτίθεται επενδυτές, που αποδείχθηκαν άλλα πράγματα για τη δράση τους». 

Για τη Football League: «Στη Football League, όπου παίρνει μέρος ο Ηρακλής, θα εξακολουθήσουν να στήνονται παιχνίδια, δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει αυτό και φυσικά δεν φτάνουν μόνο οι παίκτες που είπε και ο Πιλάβιος, πρέπει να βάλουν το χεράκι τους και οι διαιτητές, είναι απαραίτητο αυτό».

Για την προσέλευση του κόσμου στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Στο ματς με τον Παναθηναϊκό περιμένουμε πολύ κόσμο, αλλά το γήπεδο δεν γέμισε ποτέ. Μου έλεγαν οι παλιοί ότι ο μέσος όρος ήταν 9.000 και τώρα στο γήπεδο αυτό είναι 6.000 φίλαθλοι, ενώ η χωρητικότητά του είναι 17.000. Ελπίζω ότι θα φτιάξουμε τόσο καλή ομάδα, ώστε να πείσουμε τον κόσμο να γεμίσει κάποια στιγμή το γήπεδο. Για το ματς με τον Παναθηναϊκό έχουμε τηλεφωνήματα από όλη τη Βόρεια Ελλάδα και όχι μόνο, ενώ δεν θα δώσουμε επισήμως εισιτήρια στην αντίπαλο ομάδα και οι φίλαθλοί της μπορούν να κινηθούν μεμονωμένα». 

Για την Εθνική Ελλάδας: «Η εθνική Ελλάδας δεν έχει σέντερ φορ, παίζει χωρίς σύστημα και με παίκτες που θα έπρεπε να έχουν αποσυρθεί. Για τον Τοροσίδη π.χ. πρέπει να υπάρχει και ένα τέλος στη δράση και απορώ γιατί δεν παίζει ο Τσιμίκας, ενώ προτιμά τον Λυκογιάννη. Μήπως επειδή παίζει στη Γερμανία;».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια