ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ισόπαλο το ντέρμπι της Τούμπας



ΠΑΟΚ και Άρης βρέθηκαν αντίπαλοι έπειτα από 4,5 χρόνια στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του κυπέλλου Ελλάδας.
Και οι δύο ομάδες αγωνίστηκαν με αλλαγές στις βασικές τους ενδεκάδες. Το τελικό 1-1 αφήνει ευχαριστημένες και τις δύο ομάδες καθώς ήταν ένα πολύ ισορροπημένο ματς.


'Α Ημίχρονο: Στο 23' ο δικέφαλος κέρδισε το δεύτερο κόρνερ του στο παιχνίδι στην εκτέλεση του οποίου ο Γιουνές βρήκε καθαρά τη μπάλα με το χέρι του, ο Πέλκας ανέλαβε την εκτέλεση και δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη ανοίγοντας το σκορ στο 25ο λεπτό. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου ο Χατσερίντι έκανε το λάθος στην άμυνα ο Γιουνές έκλεψε και πάσαρε στον Γκαρσία ο οποίος με ένα σούτ λίγα μέτρα μέσα από τη μεγάλη περιοχή έφερε το ματς στα ίσια.

'Β Ημίχρονο: Έχοντας μπει στο 52ο λεπτό του αγώνα ο Πέλκας θα χάσει τεράστια ευκαιρία για να ξαναβάλει τον ΠΑΟΚ μπροστά στο σκόρ, ο Κολάσο έδωσε ασίστ ''δώρο'' στον νεαρό επιθετικό του δικεφάλου, ωστόσο εκείνος δεν κατάφερε να βρει δίχτυα.Στο 59' ο Κίτσιου θα δει την δεύτερη κίτρινη κάρτα, θα αφήσει τον ΠΑΟΚ με 10 παίχτες και θα πάρει τον δρόμο για τα αποδυτήρια.Οι δύο ομάδες δεν απείλησαν ιδιαίτερα μέχρι το τέλος του αγώνα με έξαιρεση κάποια άστοχα σουτ. Στο 87ο λεπτό ο Μπρούνο Γκάμα έπεσε άτσαλα στο χορτάρι με τα πλευρά και έχοντας κάνει όλες του τις αλλαγές ο Πάκο Ερέρα, έμεινε και ο Άρης με 10 παίχτες.Ο αγώνας τελείωσε χωρίς κάποια ιδιαίτερη ευκαιρία στα υπόλοιπα λεπτά.


ΠΑΟΚ: Ρέι, Κίτσιου, Χατσερίντι(45' Λέο Μάτος), Κρέσπο, Τόσκα, Σάχοβ, Βέρνμπλουμ, Λέο Ζαμπά, Πέλκας, Ελ Καντουρί(45' Μπίσεσβαρ), Καρέλης(76' Πρίγιοβιτς).

Άρη: Κούεστα, Βέλεθ, Ούγκο Σόουζα, Μάβραϊ, Μενέντεθ(65' Μπάσα), Σιώπη, Ματίγια(82' Ντιγκινί), Κολάσο, Ματέο Γκαρσία, Μπρούνο Γκάμα, Γιουνές(45' Ναζλίδης).

Διαιτητής: Τάσος Σιδηρόπουλος. Βοηθοί: Κωσταράς και Απτόσογλου, 4ος: Σέζος.


(πηγή φωτογραφίας: πρώτο θέμα)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code