ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Οι Ροσονέρι έρχονται Καραϊσκάκη, στην Κύπρο οι Λατσιάλι


Το μεσημέρι της Παρασκευής (14.00) πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για την φάση των ομίλων του Europa League της σεζόν 2018/2019, με την Λάτσιο και την Μίλαν να μαθαίνουν τις αντιπάλους τους πρώτες, καθώς η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι βρισκόταν στο 1ο γκρουπ δυναμικότητας και η ομάδα του Γκατούζο στο αμέσως επόμενο. 
Η κληρωτίδα για την Λάτσιο, την έφερε στο 8ο όμιλο, δίπλα της την Μαρσέιλ του Κώστα Μήτρογλου, φιναλίστ του περσινού τελικού στο Λιόν απέναντι στην Ατλέτικο, την Άιντραχτ Φρανκφούρτης του Κέβιν Τράπ, που επιστρέφει στην ομάδα που τον ανέδειξε και τον Απόλλων Λεμεσού, που άφησε εκτός στα πλέι-οφ, την πρωταθλήτρια Ελβετίας Βασιλεία, πρώην αντιπάλου του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, στο 53' με γκολ του Κυριακού, περνώντας με το εκτός έδρας γκολ στο Σέντ Γιάκομπς Παρκ. Το πρόγραμμα για τους Λατσιάλι φέρνει σαν πρώτο αντίπαλο την Κυπριακή ομάδα στις 20/9 και για τελευταίο την Άιντραχτ στις 13/12.





Πιο ζόρικη ήταν η κλήρωση για την Μίλαν, όπου στον 6ο όμιλο θα βρει στον δρόμο της τον Ολυμπιακό, την Μπέτις και την Ντουντελάνζ από το Λουξεμβούργο που φαντάζει ως μια τεράστια έκπληξη της Ευρώπης, φτάνοντας ως εδώ αποκλείοντας την "Ευρωπαία" Κλούζ με 2 νίκες στην δική της έδρα με 2-0, χάρη στα γκολ του Νταβίντ Τουρπέλ και του Ντανέλ Σινάνι, ενώ στην Ρουμανία με 3-2 (προηγούνταν 3-0 ως το 82'). Το πρόγραμμα ξεκινά από το Ντουντελάνζ στις 20/9 και ολοκληρώνεται στις 13/12 στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code