ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Επικίνδυνη έξοδο στην Τρίπολη για Α.Ε.Κ

Επικίνδυνη έξοδος για ΑΕΚ
Κόντρα σε μία πολύ καλή και δουλεμένη ομάδα, αλλά και στην  «κατάρα» που έχει η Α.Ε.Κ  στην Τρίπολη απέναντι στον τοπικό Αστέρα. (21:30 Novasports)
Η « ένωση » θα επιδιώξει να πάρει την νίκη για να δώσει συνέχεια στο σερί θετικών αποτελεσμάτων που έχει φέτος έως τώρα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και να κάνει το δύο στα δύο στο πρωτάθλημα, μιας και στην πρώτη αγωνιστική επικράτησε εύκολα με 2-0 απέναντι στον αδύναμο σε σχέση με άλλες χρονιές Πας Γιάννινα.
Επίσης η πρωταθλήτρια είχε έναν απρόσμενο αποχαιρετισμό εντός της εβδομάδας καθώς ο μέχρι πριν λίγες μέρες εκτελεστικός διευθυντής της Ντούσαν Μπάγεβιτς δήλωσε αιφνιδιαστικά την παραίτηση του που έγινε δεκτή. Τέλος οι κιτρινόμαυροι πρόσθεσαν στο ενεργητικό της ομάδας άλλον έναν Έλληνα διεθνή παίκτη, τον Γιάννη Γιαννιώτα.

Αντίθετα ο Αστέρας Τρίπολης παρότι παρουσίασε ένα πολύ καλό πρόσωπο στην Τούμπα που συνδυάστηκε από ένα αμφιλεγόμενο γκολ πέναλτι από τους γηπεδούχους που έφερε πολλές και έντονες αντιδράσεις από τους Αρκάδες. Με οδηγό αυτή την εμφάνιση, η ομάδα του Σάββα Παντελίδη μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα στο φετινό πρωτάθλημα, αρκεί να συνδυάσει τις εμφανίσεις με την ουσία. Σε εγρήγορση και αυτή την εβδομάδα ο Αστέρας, αφού σειρά παίρνει ο έταιρος Δικέφαλος, αυτή την φορά απέναντι στην πρωταθλήτρια ΑΕΚ, σε ένα ακόμη ομολογουμένως απαιτητικό παιχνίδι.

Η προϊστορία στα παιχνίδια που έχουν πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη είναι υπέρ των γηπεδούχων. Πιο συγκεκριμένα:
6/1/2018 Αστέρας Τρίπολης - Α.Ε.Κ 2-1
7/1/2017 Αστέρας Τρίπολης -Α.Ε.Κ 3-2
1/3/2016 Αστέρας Τρίπολης- Α.Ε.Κ 0-0
5/1/2013 Αστέρας Τρίπολης -Α.Ε.Κ 3-1
17/3/2012 Αστέρας Τρίπολης -Α.Ε.Κ 1-1
16/1/2011 Αστέρας Τρίπολης -Α.Ε.Κ 0-3
20/12/2009 Αστέρας Τρίπολης -Α.Ε.Κ 2-0


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code