ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μια βόλτα στην 83η Δ.Ε.Θ

Όπως κάθε χρόνο και αυτόν τον Σεπτέμβριο η Θεσσαλονίκη έχει την τιμητική της,λόγω της Διεθνούς Έκθεσης.Και μπορεί το προηγούμενο Σάββατο (8/09),ημέρα των εγκαινίων της 83ης ΔΕΘ, το κέντρο της πόλης να ήταν απροσπέλαστο και να θύμιζε αμερικανική ταινία  με τόσους αστυνομικούς-είναι άλλωστε και αυτό κομμάτι της γιορτής-παρολαυτά και αυτή τη χρονιά, πλήθος κόσμου την επισκέφθηκε. Kάναμε κι εμείς τη βόλτα μας στους χώρους της φετινής έκθεσης και σας παρουσιάζουμε μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα να δείτε και να κάνετε μέχρι αύριο.
Με τιμώμενη χώρα τις Ηνωμένες Πολιτείες,στο περίπτερο 13 θα βρείτε μερικές μόνο από τις εταιρείες-κολοσσούς της αμερικανικής και παγκόσμιας βιομηχανίας. Google, Microsoft, Coca cola,Visa παρουσιάζουν στη Θεσσαλονίκη τις επειχειρηματικές τους καινοτομίες και τεχνολογίες. Η ουρά που καλείστε να περιμένετε είναι αρκετή, αφού οι περισσότεροι επισκέπτες έρχονται αποκλειστικά για αυτό το περίπτερο.
Στο απέναντι περίπτερο, το 12, φιλοξενούνται 100 ελληνικές startups παρουσιάζοντάς μας πως μια ιδέα μπορεί να γίνει μια ενδιαφέρουσα και κερδοφόρα επιχείρηση.
Φυσικά, πέρα από την Αμερική, στο "Περίπτερο των εθνών" υπάρχει η δυνατότητα να γνωρίσουμε και μερικές άλλες χώρες. Δεν υπάρχει πληθώρα εταιρειών από αυτές, για την ακρίβεια καμία, αλλά αντίθετα υπάρχουν σουβενίρ και ρούχα της εκάστοτε κουλτούρας.
Εν συνεχεία,στο 15, θα βρούμε παραδοσιακά προϊόντα από όλη την Ελλάδα, με τους εργαζομένους στους πάγκους να είναι πρόθυμοι να μας τρατάρουν τα ποτά τους και τα φαγητά τους προκειμένου να αγοράσουμε αυτό που μας αρέσει.
Και οι Ένοπλες Δυνάμεις δίνουν το παρόν,προσφέροντας εικονικές πτήσεις σε μαχητικό αεροσκάφος(προσομοίωση), διάφορες ασκήσεις και δράσεις από Ναυτικό και Στρατό ξηράς είναι μερικά μόνο από αυτά που θα δείτε από κοντά. Θ α τους βρείτε στο περίπτερο 1.
Τέλος, κάθε βράδυ στις 21:30,στο τόξο της ΧΑΝΘ πραγματοποιέιται μια συναυλία με μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής. Τις συναυλιακές νύχτες άνοιξαν την Κυριακή 9/09 το συγκρότημα Μέλλισσες με τον Βασίλη Καρρά, για να δώσουν τη σκυτάλη την επομένη στη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Γιώργο Παπαδόπουλο. Την Τρίτη, ένωσαν τις δυνάμεις τους οι Γιώτα Νέγκα,Γιάννης Κότσιρας,Μίλτος Πασχαλίδης και Δημήτρης Μπάσης σε ένα αφιέρωμα στον Μάριο Τόκα. Την Τετάρτη, στη σκηνή της ΔΕΘ ανέβηκε η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Σ ταύρος Ξαρχάκος, στον οποίο και απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια. Την Πέμπτη η Θεσσαλονίκη λικνίστηκε στους ρυθμούς του "Ξημερώματα",καθώς ο Κωνσταντίνος Αργυρός έδωσε το παρόν ξεσηκώνοντας τα πλήθη. Παρασκευή βράδυ ήταν η σειρά των Θεσσαλονικέων Onirama και της απόλυτης; Ελληνίδας σταρ ΄Αννας Βίσση. Απόψε, με τον ευρωπαϊκό της αερά,έρχεται η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα για να βάλει "fuego" στην πόλη. Η αυλαία της 83ης ΔΕΘ πέφτει αύριο με τους Blues Brothers κατευθείαν από την Αμερική στην πόλη μας,για να κλείσει όμορφα αυτό το αφιέρωμα στο αμερικανικό όνειρο.

Ώρες λειτουργίας Σαββατοκύριακου:10:00-22:00
Τιμή εισιτηρίου:7 ευρώ,
 οικογενειακό (4 ατόμων) 20,00 ευρώ
πολυτέκνων,τριτέκνων,ΑΜΕΑ:5 ευρώ.
 Παιδιά κάτω των 4 ετών δεν πληρώνουν εισιτήριο,ωστόσο επιβάλλεται να τα συνοδεύει ενήλικας. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code