ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

7-0 o Σκουρτόπουλος κύριοι...

Μην περιμένετε να σας πω ότι υποστηρίζω τον Θανάση Σκουρτόπουλο, γιατί πολύ απλά ΔΕΝ τον υποστηρίζω.
 Γράφει ο Αντώνης Παναγόπουλος

Μην περιμένετε να σας πω ότι δε θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερο προπονητή εν όψει του Παγκοσμίου, γιατί πολύ απλά θα μπορούσαμε να βρούμε καμιά δεκαριά καλύτερους.

Ωστόσο κάπου εδώ, πρέπει και να διαχωρίσω τις ενστάσεις μου από την κοινή λογική. Η κοινή-ψυχρή λογική είναι αυτή που βάσει στατιστικών καθιστά την πορεία του ομοσπονδοιακού μας προπονητή απόλυτα επιτυχημένη! Η Ελλάδα σε επτά επίσημες αναμετρήσεις με τον Σκουρτόπουλο head coach μετρά 7 νίκες σε ισάριθμους αγώνες...Και μάλιστα σε παιχνίδια με αρκετές ιδιαιτερότητες. Στα πρώτα παράθυρα κατέβηκε με σύνθεση ανάγκης και με παιδιά χωρίς εμπειρία με την εθνική, απέναντι σε ομάδες, οι οποίες ναι μεν ήταν πιο ανίσχυρες ( Ισραήλ, Μ.Βρετανία, Εσθονία), αλλά κατέβηκαν στους αγώνες με περισσότερους βασικούς και είχαν σαφώς μεγαλύτερη ομοιογένεια από εμάς και οι προβλέψεις και τα προγνωστικά έδειχναν...γκέλες στον ορίζοντα. Ωστόσο στα παιχνίδια εκείνα, ακόμα και με σύνθεση ανάγκης, η Εθνική έπαιξε εξαιρετικά, βρήκε γρήγορα χημεία και όχι απλά έκανε το 6χ6, αλλά σε κάποια ματς έπαιξε και χορταστικό μπάσκετ. Χθες, σε μια καινούρια ιστορία, με βασικούς και για εμάς και για την υπερδύναμη του ευρωπαικού μπάσκετ Σερβία, η Εθνική ήταν ξανά πολύ καλή. Δυνατή άμυνα, ψύχραιμη στις στιγμές που οι Σέρβοι πλησίαζαν ή ισοφάριζαν και στο τέλος μια νίκη πέρα για πέρα δίκαιη. 5 αγωνίστικες λοιπόν πριν ολοκληρωθούν τα προκριματικά, όχι μόνο είμαστε πρώτοι, όχι μόνο είμαστε αήττητοι, αλλά ίσως να μη μας χρειαστεί καν άλλη νίκη για να βρεθούμε στο παγκόσμιο της Κίνας!

Οπότε καλό θα ήταν εμείς οι 10 εκατομμύρια προπονητές, που φυσικά ξέρουμε περισσότερο μπάσκετ από κάθε προπονητή που έρχεται στην Εθνική, να σωπάσουμε για λίγο και να αφήσουμε τον άνθρωπο να δουλέψει και στην πορεία ας κρίνουμε εκ του αποτελέσματος, γιατί ως τώρα το αποτέλεσμα είναι πάρα πολύ καλό...

Υ.γ 1: Χθες βράδυ η Γαλλία έχασε στη Βουλγαρία. Δεν άνοιξε ρουθούνι όμως, σε αντίθεση με εμάς που δεν σηκώνουμε ήττα στο πετσί μας...Γι αυτό οι Γάλλοι σαρώνουν τα μετάλλια όλα αυτά τα χρόνια.

Υ.γ 2: Περισσότερα στην αποψινή μας εκπομπή ''Μιλάμε Μπασκετικά'', μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code