ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

2 στα 2 ο ΠΑΟΚ


Στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος και μπροστά σε περίπου 5000 κόσμο οι νεοσμυρνιώτες υποδέχονται τον δικέφαλο του Βορρά.
Όμορφη ατμόσφαιρα που παραλίγο οι οπαδοί του δικεφάλου κόντεψαν να τινάξουν στον αέρα καθώς οι γνωστοί "επιστήμονες" εκτόξευσαν φωτοβολίδα στον αγωνιστικό χώρο.

1ο ημίχρονο:Η πρώτη καλή φάση του αγώνα είναι για τον Πανιώνιο, όμως το σουτ του Κόρμπου πέρασε άουτ ενώ ο ΠΑΟΚ απείλησε με φάουλ του Πέλκα, το οποίο εξουδετέρωσε ο Manojlovic. Στο 14 οι παίκτες του Πανιωνίου ζήτησαν πέναλτι πάνω στον Keita όμως ο διαιτητής σωστά δεν το καταλόγισε (δεν υπήρξε επαφή). Ο Πανιώνιος συνέχισε την πίεση όμως ο Πασχαλάκης κάνει σωστά την δουλειά του. Στο 18 ο Χατσερίντι είδε την πρώτη κίτρινη του αγώνα. Από το 20 και μετά ο ΠΑΟΚ ανέβασε την απόδοση του και πίεσε αρκετά αλλά ο Manojlovic ήταν έτοιμος. Στο 41 ο Camara έκανε ωραία προσπάθεια όμως ο Durmishaj δεν κατάφερε να σκοράρει ενώ στο 42 ο Πασχαλάκης απέκρουσε το διαγώνιο σουτ του Spiridonovic.

2ο ημίχρονο: Δυνατά μπήκε ο ΠΑΟΚ και απείλησε με τον Warda μόλις στο 46 όμως ο Manojlovic δεν είχε πρόβλημα να αποκρούσει. Στο 50 ο Prijovic βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, πλάσαρε όμως ο Manojlovic απέκρουσε. Η φάση όμως δεν θα μετρήσει καθώς ο επόπτης σήκωσε λανθασμένα την σημαία του για οφσάιντ. Ο Πανιώνιος αρχίζει να πιέζει, πρώτα στο 52 με την κεφαλιά του Dominguez και στο 56 με σουτ του Μασούρα αλλά και στις 2 φάσεις ο Πασχαλάκης δήλωσε παρόν. Στο 68 ο El Kaddouri πήρε την μπάλα με πλάτη στο τέρμα και με όμορφη ενέργεια σούταρε στην αριστερή γωνία κάνοντας το σκορ 0-1. Έξαλλοι πανηγυρισμοί από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ οι οποίοι εκτοξεύουν φωτοβολίδα στο γήπεδο με αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας στο 73. Μετά τις συστάσεις στα μεγάφωνα ο αγώνας συνεχίζετε κανονικά. Ο Πανιώνιος πιέζει όμως δεν καταφέρνει να σκοράρει. Στο 88 ύστερα από φάση διαρκείας, ο Akpom πήρε την μπάλα από την απόκρουση του Manojlovic και σκόραρε όμως ο επόπτης και πάλι σήκωσε λανθασμένα την σημαία του για οφσάιντ. Έξαλλος είναι ο πάγκος του ΠΑΟΚ μετά την απόφαση του επόπτη. Ο διαιτητής έδωσε 7 λεπτά καθυστερήσεις. Στο 91 η κεφαλιά του Μασούρα πέρασε αουτ

Πανιώνιος: Banana, Camara(Μανθάτης), Dominguez, Durmishaj, Keita, Κόρμπος, Κούρντης, Manojlovic, Μασούρας, Παπαγεωργίου, Spiridonovic(Sindi Ali)

ΠΑΟΚ: Crespo, El Kaddouri(Λημνιός), Χατσερίντι, Matos, Mauricio, Πασχαλάκης, Πέλκας(Akpom), Prijovic(Κάνια), Skakhov, Vieirinha, Warda







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code