ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Με το δεξί η Ελλάδα, 0-1 την Εσθονία

Την νίκη πήρε η Εθνική Ελλάδος απέναντι στην Εσθονία με γκολ του Κώστα Φορτούνη και έτσι η ομάδα του Μίχαελ Σκίμπε ξεκινάει ονειρικά στον καινούριο αυτόν θεσμό του Nations League.


Α' Ημίχρονο

Ένα ημίχρονο που η Ελλάδα είχε την ηρεμία να παίξει με την μπάλα στα πόδια και με ψυχραιμία έφθανε στην αντίπαλη περιοχή. Το γκολ μας ήρθε νωρίς, στο 14' ο Μήτρογλου πασάρει με κεφαλιά στον Φορτούνη και αυτός σκοράρει με πλασέ και κάνει το 0-1.Οι Εσθονοί είχαν την καλύτερη τους στιγμή στο 25' με τον Βασίλιεφ να σουτάρει από μακριά αλλά τον Μπάρκα να λέει όχι. Στο 40' φθάσαμε πάρα πολύ κοντά στο 0-2, όμως η σέντρα από φάουλ του Φορτούνη βρίσκει λίγο στον Μήτρογλου και η μπάλα στο  δεξί κάθετο δοκάρι.Καλή στιγμή είχαμε και στο 46', όπου στην τελευταία φάση βγήκε στην κόντρα ο Πέλκας και μοίρασε στα δεξιά στον Φορτούνη που σέντραρε και ο Τοροσίδης που είχε ανέβει έπιασε κεφαλιά αλλά αυτή κατέληξε άουτ, πάνω από τα δοκάρια του Ακσάλου.

Β' Ημίχρονο

Ένα ημίχρονο που δεν είχε κάτι το αξιοσημείωτο με την Εσθονία όμως να έχει περισσότερο την μπάλα και να πιέζει. Στο 66' όμως ο Φορτούνης σούταρε απευθείας φάουλ όμως ο Εσθονός πορτιέρο έδιωξε.Στο 71' η Εσθονία φλέρταρε με ισοφάριση αλλά ο Λούτζ αστόχησε από το ύψος της μικρής περιοχής.Ο Τζιόλης στο 81' έβγαλε ωραία μπαλιά στον Φορτούνη που έπιασε μονοκόμματο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή όμως ο Ακσάλου έδιωξε.Στο 91' ξανά ο Φορτούνης βγαίνει τετ α τετ όμως στέλνει την μπάλα πάνω στον Ακσάλου που την διώχνει σε κόρνερ.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code