ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Το who is who των αντιπάλων του Δικεφάλου:ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ


Από το 3ο γκρουπ δυναμικότητας για τον Δικέφαλο του Βορρά, έτυχε μια ομάδα την οποία δεν έχει τίποτα του να γνωρίζει, αλλά και ταυτόχρονα τίποτα να μην φοβηθεί, την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ από την Λευκορωσία.


Η ΜΠΑΤΕ προέρχεται από τη διαδικασία των πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, αποκλεισμένη από την PSV με 2 ήττες (3-2 στο Χράντσι του Μπορίσοφ και 3-0 στο Φίλιπς Στέντιουμ του Αιντχόφεν). Ο προπονητής της Αλεξάντερ Γερμάκοβιτς θεωρήθηκε ως ο βοηθός του Βίκτορ Γκοντασαρένκο στο τιμόνι της ΜΠΑΤΕ και από το 2013 έχει αναλάβει καθήκοντα πρώτου προπονητή. Οι φίλοι του ΠΑΟΚ θα έχουν την τύχη να συναντήσουν τον ίσως κορυφαίο Λευκορώσο παίκτη της ιστορίας της χώρας, τον Αλεξάντερ Χλεμπ, ο οποίος βρίσκεται στο ροστερ από το 2013, με μια ενδιάμεση στάση στην Τουρκία και την Κονιασπόρ ως δανεικός το 2014, με πλήρη ευρωπαϊκή θητεία με τις Μπαρτσελόνα, έχοντας κατακτήσει μαζί της το Τσάμπιονς Λιγκ το 2009 στην Ρώμη απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιντεντ, την Άρσεναλ και την Στουτγάρδη.

Στο Λευκορώσικο πρωτάθλημα τερμάτισε τις υποχρεώσεις της ως πρωταθλήτρια, τερματίζοντας με 45 βαθμούς, 6 περισσότερους από την Βίτεμπσκ και Ντιναμό Μινσκ, γνώριμη ομάδα για τον ΠΑΟΚ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code