ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Superleague Σουρωτή: Προεπισκόπηση 2018-19

Αύριο θα έχουμε το πολυπόθητο πρώτο σφύριγμα στην Superleague για την σεζόν 2018-19 και η κάθε ομάδα ξεχωριστά θα παλέψει για τα δικά της «θέλω».
Θα είναι ένα αν μη τι άλλο ενδαιφέρον πρωτάθλημα, με την πρωταθλήτρια ΑΕΚ να θέλει να διατηρήσει το στέμμα της που πήρε ξανά μετά από πολλά χρόνια, τον ΠΑΟΚ να θέλει να πάρει αυτό που πέρσι δεν κατάφερε αλλά και έναν ... Ολυμπιακό να επιβάλλεται να παρουσιαστεί καλύτερος.Μέσα σε όλα αυτά το κερασάκι στην τούρτα είναι σίγουρα η επιστροφή του Άρη στην μεγάλη κατηγορία.Πάμε να τα δούμε όμως πιο αναλυτικά.

Τα φαβορί τίτλου

Το μεγάλο φαβορί σίγουρα είναι πάντα η ομάδα, η οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα της προηγούμενης σεζόν, εκτός εάν μιλάμε για την Λέστερ.Έτσι και φέτος λοιπόν, η AEK θα είναι το μεγάλο φαβορί της χρονιάς, αν και της έφυγαν οι δύο πρώτοι της σκόρερ , Αραούχο και Λάζαρος, όμως μέχρι στιγμής με τα όσα έχουμε δει σε ευρωπαϊκούς αγώνες της , φαίνεται πως και φέτος οι κιτρινόμαυροι μας επιφυλάσσουν εκπλήξεις.Βασικός της αντίπαλος και φέτος φέρεται να είναι και πάλι ο δικέφαλος του Βορρά. Ο ΠΑΟΚ νιώθει στεναχωρημένος για τον τρόπο που έχασε το πρωτάθλημα και φέτος έχει βάλει στόχο να το αλλάξει αυτό.Στον πάγκο παραμένει ο Ρασβάν Λουτσέσκου που γνωρίζει πως να οδηγήσει την ομάδα προς την κορυφή, αφού το έδειξε και πέρσι τερματίζοντας στην 2η θέση. Στο κυνήγι του τίτλου όμως είναι και ο Ολυμπιακός, ο εμφανώς πιο αποδυναμωμένος συγκριτικά με άλλες χρονιές δαφνοστεφανωμένος θα προσπαθήσει να είναι η ... έκπληξη του πρωταθλήματος.Έχοντας δείξει πολύ κακά στοιχεία κατά την προετοιμασία του αλλά εντελώς διαφορετικό πρόσωπο στην Ευρώπη , ο Ολυμπιακός φωνάζει «παρών»

Οραματίζονται ... 5αδα!

Ξεκινώντας από την μεγάλη έκπληξη της περσινής χρονιάς, ο Ατρόμητος αν μη τι άλλο θα ζητήσει ίσως και το κάτι παραπάνω φέτος, με τον Κάναντι στον πάγκο.Έναν προπονητή που γνωρίζει πως να οδηγήσει μία ομάδα με ρόστερ 10ης θέσης προς τα ... πάνω.Πέρσι έδειξε πικραμένος που δεν πήρε την 3η θέση, φέτος; Στην 5αδα θα προσπαθήσει να είναι για 2η σερί χρονιά και ο Αστέρας Τρίπολης, έχοντας μάλιστα και το αβαντάζ του ότι αποκλείστηκε από την Ευρώπη νωρίς, Παντελίδης τρανός τους οδηγεί . Άρης, ένα όνομα, πολύ μεγάλη ιστορία όμως.Φαίνεται πως οι κίτρινοι έχουν επιστρέψει για να μείνουν και φέτος ενδεχομένως να τους δούμε παίζοντας το σωστό ποδόσφαιρο που τους ταιριάζει να φτάνουν μέχρι και 5αδα, γιατί όχι; Η ευχάριστη έκπληξη της φετινής χρονιάς αναμένεται να είναι η ομάδα από την Φθιώτιδα.Η Λαμία , έχει χτίσει ένα πραγματικά αξιόλογο ρόστερ και έχοντας τον Τεννέ στον πάγκο θα προσπαθήσει όχι απλά να σωθεί όπως πέρσι αλλά να κοιτάξει την Ευρώπη.Δεν μπορούμε να μην υπολογίζουμε και την Ξάνθη για άλλη μία χρονιά, η Ξάνθη έχει δει το άστρο της και το ακολουθεί, για να δούμε εάν και φέτος θα παλέψει και θα σταθεί αντάξια του ονόματος της.

Οι ρυθμιστές

Είναι εκείνοι που ναι μεν έχουν παρουσιάσει κάτι καλό κατά την διάρκεια της προετοιμασίας τους αλλά δύσκολα θα τους δούμε να παλεύουν για την 5η θέση, ίσως όμως αυτό να συμβεί μέχρι τέλη Ιανουαρίου-μέσα Φεβρουαρίου. Από εκεί και πέρα θα πάρουν τον ρόλο του ρυθμιστή για τις πιο πάνω και πιο κάτω θέσεις. Μιλάμε για τους ΠΑΣ Γιάννινα,Πανιώνιο,Λεβαδειακό,Παναθηναϊκό και Παναιτωλικό.

Μαχητές σωτηρίας

Δύσκολα τα πράγματα για τον Απόλλων Σμύρνης,την ΑΕΛ και τον ΟΦΗ. Τρεις ομάδες πραγματικά ιστορικές, όχι όμως με ρόστερ κατάλληλο προκειμένου να κοντράρεις τις ομάδες της 5αδας, προκειμένου να κερδίσεις τον ρόλο του... ρυθμιστή και γιατί όχι να μπεις ίσως από σπόντα στις κορυφαίες ομάδες.Αυτό όμως δεν θα ισχύσει όπως όλα δείχνουν γι' αυτούς τους τρεις συλλόγους που θα τα δώσουν όλα προκειμένου να μην βρίσκονται στις τελευταίες δύο θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό και την Β' Εθνική.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code