ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Serie A:Απογοητευτική εμφάνιση από Ρονάλντο, αποθεωτική από Ζιελίνσκι-Μέρτενς

Δυο ακόμα αυλαίες για Αλέγκρι-Αντσελότι, 2/2 για τους συλλόγους τους. Στα δυο πρώτα παιχνίδια που άνοιξαν την αυλαία της 2ης αγωνιστικής στην Ιταλική Λίγκα, οι Μπιανκονέρι και οι Παρτενοπέι βρέθηκαν και πάλι νικητές, αφού κέρδισαν αμφότερες τις Λάτσιο και Μίλαν αντίστοιχα, η μια με εμφατικό τρόπο και η άλλη με τεράστια ανατροπή. Ο Ρονάλντο σ'ενα ακόμα ματς, ανεξάρτητα απ'τα λεπτά αγώνα που έπαιξε...απλά απογοήτευσε. 


Στο Juventus Stadium, οι πρωταθλητές Ιταλίας με τον Πορτογάλο για άλλη μια φορά βασικό, δεν αντιμετώπισαν κάποια ιδιαίτερη αντιμετώπιση απ'τον σύλλογο της Ρώμης. Η πρώτη φάση του αγώνα ανήκει στους γηπεδούχους, με τον Μπερναντέσκι στο 7' να πετυχαίνει τον Ρονάλντο στο κεφάλι και τον τελευταίο να αποτυγχάνει να βρεί δρόμο προς τα δίχτυα του Στρακόσα και τον Λούλιτς αμέσως μετά στο 10' να σουτάρει με το δεξί προς μια κάθετη κατεύθυνση, ακριβώς στα χέρια του Σέζνι. 

Ο Μπερναντέσκι στο 19' έβγαλε ίσως την πιο αποθεωτική φάση της ημέρας, έχοντας φέρει την μπάλα στο αριστερό, επειχιρώντας ένα ασύλληπτο σουτ στην πλάγια γραμμή της μεγάλης περιοχής των Λατσιάλι, περνώντας απαρατήρητη απο αμυντικούς της και συμπαίκτες του Ιταλού μέσου και με τον Στρακόσα και πάλι να την διώχνει σε κορνερ. Στο 29' ο Πιάνιτς απέδειξε στον κόσμο για ποιο λόγο θέλησε να ανανεώσει με τους Γιουβεντίνους, σκοράροντας απ'τα ομορφότερα γκολ, σουτάροντας με ακρίβεια απ'το κέντρο της περιοχής των Ρωμαίων και με την φόρα που πήρε, εκτινάχθηκε στην δεξιά γωνία του Αλβανού πορτιέρο για το 1-0. 

2ο μέρος στο Τορίνο και στο 58', ο Μιλίνκοβιτς Σάβιτς δίνει το παρόν, με μια βολίδα από μακριά, που δεν έδωσε ιδιαίτερης ανησυχίας ο Πολωνός τερματοφύλακας και στο 62' ο Κριστιάνο Ρονάλντο, κέρδισε ένα φάουλ έξω απ'το πεδίο των Λατσιάλι, με την στρογγυλή θέα να πέφτει επάνω στο τείχος των αντιπάλων του, να γυρίζει πίσω στον Πορτογάλο και αυτός να βγάζει σέντρα με το μύτο στον Κιελίνι, χωρίς να τρομάζει η φάση τους παίκτες της Λάτσιο. 

Το τελειωτικό χτύπημα ήρθε τελικώς απ'τους πρωταθλητές, στο 74', έπειτα από πάσα του Κανσέλο στον συμπατριώτη του, τον Ρονάλντο, να αποτυγχάνει τελείως να βρεί μπαλιά μπροστά σε κενή εστία και με τον Μαντζούκιτς να λυτρώνει τους Μπιανκονέρι, αφού ερχόμενος από πίσω, ελπίζοντας να πιάσει μπαλιά, σκόραρε στον ουρανό της εστίας του Στρακόσα για το 2-0 και να δώσει τους δεύτερους τρείς πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα του και να την διατηρήσει στην κορυφή, και με τον Αλέγκρι να νιώθει σαφώς ανακουφισμένος. 

Στο Σάν Πάολο, οι Παρτενοπέι δέχθηκαν την κυριαρχία στα περισσότερα λεπτά του παιχνιδιού, σε πρώτο και δεύτερο ημίχρονο, ήταν όμως αυτοί που στο τελικό σφύριγμα χαμογέλασαν. Μια αλλαγή πραγματοποίησε ο Αντσελότι, στα γκολποστ, με τον Οσπίνα να παίρνει την θέση του δικού μας Ορέστη Καρνέζη λίγη ώρα πριν την έναρξη. Στο 9' η Νάπολι με μια ωραία αντεπίθεση απ'την αριστερή πτέρυγα με Μάριο Ρουι και Ινσινιε, ο τελευταίος έκανε την πρώτη φάση για τους Παρτενοπέι, στέλνοντας την μπάλα απελπιστικά αουτ. 

Άψογη συνεργασία του Σουσο, του Μπορίνι και του Μποναβεντούρα σε μια φάση που θύμισε Μπαρτσελόνα στο 14', με τον πρώτο να σεντράρει ψηλά πρός τον δεύτερο και αμέσως μετά να την στέλνει συστημένη για τον τρίτο μ'ενα σουτ "ρουκέτα" να νικάει τον Κολομβιανό πορτιερο ανοίγοντας το σκορ για τους Ροσονέρι. 2 πολύ καλές φάσεις έγιναν όλες κι'ολες στα πρώτα 45 λεπτά, με τον Μουσάκιο στο 20' να εκτινάζει τους φιλάθλους της Μίλαν από τα καρεκλάκια τους, αφού απ'το σουτ του η μπάλα έφτασε στα πλάγια διχτάκια του τέρματος του Οσπίνα, όπου με μια οπτική επαφή φαινόταν σαν να μπήκε στα αλήθεια γκολ και τον Καγιεχόν στο 40', με ατομική ενέργεια να δημιουργεί μια ακόμα καλή φάση για τους Παρτενοπέι. 

Η Μίλαν στο 48' ανέβασε πίεση σταδιακά προς τους Ναπολιτάνους, πετυχαίνοντας μια ιδανική αντεπίθεση που ξεκίνησε λίγο μπροστά απ'το κέντρο του γηπέδου, με τον Καλάμπρια να βρίσκει τέρμα, σε ένα παρόμοιο γκολ με την Ρόμα την περασμένη σεζόν, σέρνοντας την μπάλα προς την κάτω αριστερά γωνία του τέρματος της Νάπολι διπλασιάζοντας τα γκολ για το συνόλο του Γκατούζο. 

Το σόου του Ζιελίνσκι άρχισε από το 52' και έπειτα, με το αρχικό γκολ να'χει επιτευχθεί με εξοχή ατομική ενέργεια πλασάροντας στην γωνία του Ντοναρούμα και στο 67' από κόρνερ, η μπάλα να έρχεται στο δεξί μύτο του Πολωνού και να γλυκαίνει τους οπαδούς της Νάπολι, σε μια ολόιδια φάση με το αρχικό γκολ του 15 λεπτά πριν. Στο 79', έκλεισε το κεφάλαιο "νίκη" για την Νάπολι ο Μέρτενς, γράφοντας το τελικό 3-2 για το συνολο του Αντσελότι σε άδειο τέρμα, έπειτα από την πάσα του συμπαίκτη του Αλλαν, διασχίζοντας τον Ντοναρούμα, κάνοντας το 2/2, πιάνοντας στο κυνήγι της κορυφής στην βαθμολογία τους Μπιανκονέρι. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΏ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΆΣΕΙΣ ΑΠΌ ΤΟ ΓΙΟΥΒΈΝΤΟΥΣ ΣΤΕΝΤΙΟΥΜ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΝ ΠΆΟΛΟ: 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code