ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Nτιαμπάτε και Τραορέ για Παναθηναικό !

Σε αναζήτηση στράικερ παραμένει ο Παναθηναικός, με την ονοματολογία να συνεχίζεται και τις φήμες να δίνουν και να παίρνουν.
Γράφει ο Αντώνης Παναγόπουλος

Αυτή τη φορά στα υπ'όψιν του Νίκου Νταμπίζα βρίσκονται δύο παίκτες από την αφρικανική Ήπειρο. Πρόκειται για τους Σέιχ Ντιαμπάτε και Λασίνα Τραορέ.

Ο Ντιαμπατέ έχει γεννηθεί στο Μπαμάκο του Μάλι στις 25 Απριλίου του 1988, έχει ύψος 1,94μ. και είναι κλασικός "φουνταριστός". Είναι δεξιοπόδαρος, έχει καλά τελειώματα στην περιοχή και είναι ικανός στον αέρα, λόγω άλματος και ύψους. Η ταχύτητα δεν είναι το κύριο προσόν του, ενώ έχει αγωνιστεί 37 φορές με το Μάλι, έχοντας σκοράρει 15 γκολ. Έχει υπάρξει συμπαίκτης με τον Ουσμάν Κουλιμπαλί.

Ακόμα ένας στράικερ που έχει προταθεί στον Νταμπίζα είναι ο Λασινά Τραορέ. Ο 28χρονος από την Ακτή Ελεφαντοστού παραπέμπει σε... μπασκετμπολίστα, αφού έχει ύψος 2.03μ. Έχει γεννηθεί στο Αμπιτζάν στις 20 Μαΐου του 1990, είναι δεξιοπόδαρος και έχει ατζέντη τον Ουκρανό Ντμίτρι Σέλουκ. Ο Τραορέ έπαιξε εφέτος ως δανεικός στην Αμιάν, έχει συμβόλαιο με τη Μονακό έως τον Ιούνιο του 2019, αλλά δεν έχει θέση στο πλάνο της τεχνικής ηγεσίας και παραχωρείται με δανεισμό.

Σίγουρα για τους ''πράσινους'' ο χρόνος αρχίζει να εκπνέει, καθώς στις 31 Αυγούστου λήγει η μεταγραφική περίοδος και σέντερ φορ δεν έχει αποκτηθεί, πάντως όπως φαίνεται για τη θέση αυτή Δώνης και Νταμπίζας ποντάρουν αρκετά και θέλουν να φέρουν ο,τι καλύτερο κυκλοφορεί΄για τα δικά τους δεδομένα. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code