ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Στους ομίλους του Champions League η ΑΕΚ!

Μπορεί να κατάφερε να αγχώσει όλους τους φίλους της , ωστόσο εν τέλει κατάφερε αν και με το αγχωτικό 1-1 να περάσει στην φάση των ομίλων.
Εκεί θα βρεθούν οι κιτρινόμαυροι μετά από 12 ολόκληρα χρόνια, βάζοντας άλλη μία σφραγίδα στις ήδη υπάρχουσες που δηλώνουν ότι επέστρεψε.Καλό παιχνίδι και μεθοδικό από την Ένωση, ωστόσο οι καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν να παιχτεί ποιοτικό παιχνίδι.

Α' Ημίχρονο

Νευρικό παιχνίδι στην αρχή του πρώτου ημιχρόνου με τις δύο ομάδες να κάνουν λάθη εκατέρωθεν. Σιγά σιγά ήρθε ατα ίσια του και η ΑΕΚ έβρισκε τα πατήματα της και με διαφορετικού τρόπους ανάπτυξης προσπαθούσε να φθάσει στην περιοχή των Ούγγρων. Πρώτη καλή στιγμή στο 16' με τον Μανταλο να εκτελεί φάουλ και τον Οικονόμου να παίρνει την κεφαλιά αλλά αυτή να βγαίνει άουτ. Πολύ καλή φάση για την Βίντι που φθάνει πολύ κοντά στο να ανοίξει το σκορ, συγκεκριμένα στο 30' ο Μπάρκας εκτινάχθηκε και έδιωξε σε κόρνερ το πολύ καλό σουτ από φάουλ του Λάζοβιτς, η μπάλα κατευθυνόταν στο δεξί παραθυράκι του Έλληνα τερματοφύλακα. Έπειτα, στο 31',στο 32' αλλά και στο 43' υπήρξαν πολύ καλά σουτ από Σιμόες, Μάνταλο και Λιβάια αντίστοιχα, όμως όλα εκτός του τελευταίου μπλοκαρίστηκαν από τον τερματοφύλακα. Του Λιβάια σταμάτησε από ποδοσφαιριστή της Βίντι που έκανε αυτοθυσία για να σταματήσει την πορεία της.

Β' Ημίχρονο

Δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει πιο ιδανικά για την Ένωση το δεύτερο ημίχρονο, αφού μόλις στο 47' ο Λόπεζ σε προσπάθεια του να πάρει κεφαλιά μέσα στην περιοχή δέχεται ενα σπρώξιμο και καταλήγει στο έδαφος, με την ΑΕΚ να κερδίζει το πέναλτι. Στο 48' ο Πέτρος Μανταλος ευστοχεί και κάνει το 1-0.Στο 53' παραλίγο αυτογκόλ από τον Γαλανόπουλο που βάζει προβολή σε γέμισμα της Βίντι προς την περιοχή, η μπάλα λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μπάρκα.Στο 57' η Βίντι σοκάρει την ΑΕΚ με τον Νέγκο να βγαίνει στην αντεπίθεση και να σκοράρει σκάβωντας ωραία την μπάλα,όλα αυτά σε μια φάση που η άμυνα της ΑΕΚ κοιμήθηκε.Στο 67' ο ίδιος παίκτης γυρνάει ωραία το σώμα του και σουτάρει με πλάτη το τέρμα έξω από την μεγάλη περιοχή αλλά η μπάλα για λίγο άουτ.Συνέχισε η Βίντι να απειλεί. Στο 71' ο Σκίποβιτς σούταρε από μακριά ενα συρτό σουτ δυνατό και πάλι λέει "όχι" ο Μπάρκας.Δηλώνει παρών η ΑΕΚ στο 74' με τον Λιβάια να μπαίνει στην περιοχή από τα πλάγια, σούταρε, ο τερματοφύλακας όμως έδιωξε σε κόρνερ.Στο 80' ο Λόπεζ δέχεται την κόκκινη κάρτα για κουτουλιά που δίνει σε αντίπαλο του και οι κιτρινόμαυροι μένουν με 10 παίκτες. Στο 81' πάλι ο Λάζοβιτς με απευθείας φάουλ πλησιάζει το γκολ, ο Έλληνας πορτιέρο για άλλη μια φορά θα αποσωβίσει τον κίνδυνο.

ΑΕΚ(Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Οικονόμου, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Χουλτ, Γαλανόπουλος, Σιμόες, Λόπες, Κλωναρίδης (62’ Πόνσε), Λιβάγια (84’ Άλεφ), Μάνταλος (89’ Τσόσιτς).

Βίντι(Μάρκο Νίκολιτς): Κόβατσιτς, Φιόλα, Βινίσιους, Γιουχάζ, Στοπιρά, Χάτζιτς, Νέγκο, Νικόλοφ (46’ Πατκάι), Κόβακς, Λάζοβιτς, Σκέποβιτς

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code