ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΤΟΡΙΝΟ-ΡΟΜΑ:Buzzer Beater στο 93' με Τζέκο


Δύσκολο απόγευμα είχαν οι Ρωμαίοι στο πρώτο τους παιχνίδι στο ιταλικό πρωτάθλημα,  με την ομάδα του Ντι Φραντσέσκο να κερδίζει μέσα στο Ολίμπικο του Τορίνο 1-0 με γκολ του Τζέκο στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων του 2ου ημιχρόνου, σε μια συνολική Ρόμα όμως ανώτερη και κυρίαρχη στο γήπεδο.

Στο 18' ο Κολάροφ βγήκε σε θέση βολής από πλάγια θέση στην περιοχή της Τορίνο, σούταρε με το αριστερό του πόδι με μύτο και βρήκε το αριστερό δοκάρι της εστίας του Σιρίγκου, αφήνοντας την ο τελευταίος να φύγει για άουτ υπέρ του και 1 λεπτό αργότερα ο Βόσνιος στράικερ δημιούργησε και εκείνος ευκαιρία για τους Ρωμαίους, με την μπάλα αυτή την φορά να κοντράρει στον Ν'Κουλου και να καταλήγει κόρνερ.

Στο 25' έγινε η πρώτη αναγκαστική αλλαγή για τους γηπεδούχους με τον Όλα Άινα να μπαίνει στην θέση του Σιλβέστρι, όπου νωρίτερα υπέστη τραυματισμό ακριβώς δίπλα από την σπονδυλική του στήλη. 15' αργότερα ο Ιάγκο Φαλκέ βγάζει ίσως την πιο κρίσιμη φάση για το 1ο ημίχρονο επιχειρώντας σουτ μακρινής απόστασης που κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Όλσεν.

Στο 47' ο ίδιος παίκτης, όπως πολύ σωστά καταλόγησε ο διαιτητής της αναμέτρησης Μάρκο Ντι Μπέλο ως οφσάιντ, βρέθηκε απέναντι από τον Σουηδό τερματοφύλακα σε πλεονεκτική θέση για γκολ πλασάροντας την μπάλα ιδανικά προς τα δίχτυα για να δώσει το προβάδισμα στους ταύρους. Στο 79' έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Τζέκο πιάνει την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Ιταλού πορτιέρο Σιρίγκου που παρολίγον να σημειώσει και δεύτερο τέρμα για τους Ρωμαίους.

Δεν είχε σημειωθεί τίποτα αξιόλογο πάρα μόνο πολλές αλλαγές και από τις 2 πλευρές μέχρι να μπούμε στις καθυστερήσεις και στο 93', βλέποντας τον Τζέκο να σημειώνει το 3ο πιο απίθανο τέρμα της 1ης αγωνιστικής, φέρνοντας την μπάλα με το δεξί παίρνοντας φόρα στην δεξιά γωνία του τερματοφύλακα της Τορίνο, προσφέροντας έτσι τους πρώτους 3 πολύτιμους βαθμούς που αναζητούσε το σύνολο του Ντι Φραντσέσκο στην Serie A

ΟΙ ΦΆΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΚΟΛ ΑΠΌ ΤΟΝ ΑΓΏΝΑ ΑΠΌ ΤΟ ΟΛΙΜΠΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟΡΙΝΟ:

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code