ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κέρδισε αλλά προβλημάτισε ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε στην Τούμπα τον Αστέρα Τρίπολης για την πρεμιέρα της SuperLeague με τις δύο ομάδες που ήθελαν να μπουν με το δεξί στις εγχώριες υποχρεώσεις τους.
Ο ΠΑΟΚ επιθυμούσε να ξεκουράσει ορισμένους παίχτες ενόψει και του επαναληπτικού με την Μπενφίκα. Αυτό είχε και ως αποτέλεσμα να χάσει σε ορισμένα σημεία την συνοχή από την οποία διεπόταν.
 
Α'ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Ο ΠΑΟΚ είχε ναι μεν την κατοχή αλλά δεν βρήκε το γκολ που χρειζοταν για να λυθουν τα πόδια του, με τον Παπαδόπουλο να ήταν το κυριο πρόσωπο.

στο 17' μετά από κόρνερ του Καλτσά έδιωξε την μπάλα με γροθιές.

στο 18' από χαμηλή σέντρα του Τσιλιανίδη και επαφή στο πόδι του Κρέσπο ο Πασχαλάκης μπλόκαρε.

Στο 28' μεγάλη ευκαιρία.μετά από σέντρα του Ελ Καντουρί, ο Σάκχοφ σηκώθηκε για την κεφαλιά αλλά ο Παπαδόπουλος απογειώθηκε και απέκρουσε, ενώ στο 30 η κεφαλιά του Πριγιοβιτς από σέντρα του Βιειρίνια πήγε ψηλά από την εστία.

στο 33 το σουτ του Ουάρντα έφυγε μακριά από την εστία.

στο 38' και έπειτα από φάουλ του Βιεϊρίνια, δεν μπόρεσαν ούτε ο Μάτος ή ο Χατσερίντι να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 39' ο Πασχαλάκης μπλόκαρε σε δεύτερο χρόνο το σουτ του Τσιλιανίδη από πλάγια θέση.

Β'ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Ο ΠΑΟΚ βρήκε το γκολ που χρειαζόταν αλλά έχασε την συγκέντρωση του μετά το 69' και ο Αστέρας πίεσε και πήρε μέτρα στο γήπεδο.

Στο 48' και μετά από ατομική ενέργεια και σέντρα του Ελ Καντουρί, ο Ζαμπά στέλνει την μπάλα ελάχιστα πιο ψηλά από την εστία του Παπαδόπουλου,ενω στο 50' το χαμηλό σουτ του Βιειρινια πηγε λιγο διπλα απο το αριστερο δοκάρι αλλα και το σουτ του Σάκχοφ στο 53' είχε την ίδια τύχη.

Αλλά στο 57', μετά από κάθετη πάσα του Ελ Καντουρί, ο Πρίγιοβιτς τσίμπησε την μπάλα από τον Παπαδόπουλο και κέρδισε πέναλτι στο οποίο ευστόχησε ο ίδιος στο 58' για να ανοίξει το σκορ για τον Δικέφαλο.

Στο 69' ο Αστέρας βγήκε στην κόντρα και ο Πασχαλάκης απέκρουσε το εξ'αποστάσεως σουτ του Κυριακόπουλου. ενώ στο κόρνερ που ακολούθησε ο Τριανταφυλόπουλος πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πήγε ψηλά από την εστία.

Στον 80' ο Τριανταφυλόπουλος πήδηξε πιο ψηλά από τον νεοεισαχθέντα Βέρνμπλουμ αλλά η κεφαλιά πήγε ψηλά.

Στο 85 πολύ δυνατό σουτ στην κίνηση από τον Μανιά το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο Πασχαλάκης.

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ
Πασχαλάκης,Κρέσπο,Χατσερίντι,Μάτος,Βιεϊρίνια,Σάκχοφ,Κάνιας(74' Βέρνμπλουμ),Ζαμπά(67' Μπίσεσβαρ),Ουάρντα,Ελ Καντουρί,Πρίγιοβιτς(82' Άκπομ)

Αστέρας Τρίπολης
 Παπαδόπουλος,Τριανταφυλόπουλος.Πασαλίδης,Κότσιρας(46' Κυριακόπουλος),Ορτέγκα,Ινγκλέσιας,Μουνάφο,Βαλιέντε(79' Δουβίκας),Τσιλιανίδης(88' Ρόλε),Καλτσάς,Μανιάς

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code