ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ελεύθερος ο Χαραλαμπόπουλος



Αποχωρεί ο Χαραλαμπόπουλος από τον Παναθηναϊκό μετά από 5 χρόνια.


Ένα απο τα αναμενόμενα σενάρια του καλοκαιριού φαίνεται να πραγματοποιείτε. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών για κοινή λύση συνεργασίας. Μια εξέλιξη που δεν αφήνει έκπληκτο κανέναν καθώς ο πάγκος των πρασίνων έχει γεμίσει και θα ήταν δύσκολο να βρει χρόνο συμμετοχής, πράγμα που οδηγούσε τον Χαραλαμπόπουλο στην έξοδο, είτε με εκ νέου δανεισμό είτε σαν ελεύθερο.

Όταν πριν από 5 χρόνια ο Παναθηναϊκός έπαιρνε τον, τότε 15χρονο, Χαραλαμπόπουλο απο το Αιγάλεω, πόνταραν στο μέλλον αυτού του παιδιού. Δυστυχώς όμως η συνέχεια δεν ήταν η ίδια, ο Χαραλαμπόπουλος δεν κατάφερε να βρει μεγάλο χρόνο συμμετοχής και ο περσινός δανεισμός του στον ΠΑΟΚ ήταν μια λογική συνέχεια. Πέρυσι στον ΠΑΟΚ έπαιξε σε 24 αγώνες και είχε μέσο όρο 6,46 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

Ο Χαραλαμπόπουλος, πάντως, δεν μπορεί να θεωρηθεί καμένος παίκτης. Το μέλλον του ανήκει, είναι ακόμα 20 χρονών και έχει περιθώρια βελτιώσεις. Δεν θα έχει πρόβλημα να βρει ομάδα, όταν στο βιογραφικό του υπάρχουν τα ονόματα Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ αλλά και οι επιτυχίες με τις μικρές εθνικές ομάδες,  αλλά θα πρέπει να δώσει ότι έχει και δεν έχει για γυρίσει και πάλι στο μεγάλο επίπεδο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code