ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Στην Λισαβόνα για το όνειρο ο ΠΑΟΚ


Στην Λισαβόνα βρίσκεται από εχθές ο ΠΑΟΚ, εκεί που θα αντιμετωπίσει την Μπενφίκα για το πρώτο ματς των play offs του Champions League.
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου άφησε στην Θεσσαλονίκη τον τραυματία Ελ Καντουρί και τον ανέτοιμο Βέρνμπλουμ και προσανατολίζεται στην χρησιμοποιήση των: Πασχαλάκη, Βιερίνια, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Μαουρίτσιο, Λημνιό, Πέλκα, Μπίσεσβαρ, Πρίγιοβιτς. Δεν θα αποτελούσε έκπληξη να δούμε τον Ουάρντα στην βασική ενδεκάδα στην θέση του Μπίσεσβαρ στα αριστερά, μετά την καλή του εμφάνιση στη Μόσχα.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ στην Πορτογαλία είναι δύσκολη. Όχι όμως και ακατόρθωτη. Η καλοστημένη μηχανή του Ραζβάν Λουτσέσκου καλείται για άλλη μια φορά, να αποδείξει ότι έχει χαραχτήρα και μέταλλο.

Η Μπενφίκα δεν είναι μια τυχαία ομάδα, έχει παραστάσεις και εμπειρίες στο κορυφαίο επίπεδο. Παρόλα αυτά, ο ΠΑΟΚ δεν θα πρέπει να την φοβηθεί. Θα πρέπει να κλείσει καλά τους χώρους και από εκεί και ύστερα να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που θα του παρουσιαστούν ώστε να παγώσει το ''Da Luz'' και τους 55.000 που θα το γεμίσουν.

Οι παίχτες του Λουτσέσκου βρίσκονται δύο 90λεπτα μακριά από το όνειρο. Και δεν βλέπω να υπάρχει κάποιος που μπορεί να ανακόψει την πορεία τους. Όσο ο Μάτος έχει γυαλισμένο μάτι, όσο ο Βαρέλα πέφτει πρώτος σε κάθε μπάλα, όσο ο Πέλκας διαλύει τις γραμμές του αντιπάλου, ο ΠΑΟΚ δεν χάνει.
Ξυπνήσατε το θηρίο με τα κατορθώματά σας κύριοι. Σπείρατε ανέμους; Θα θερίσετε θύελλες. Και ακόμα δεν έχετε δει τίποτα.
           ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΟΚ! 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code