ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

"Κυανόλευκος" ο Καραμάνος, η αποστολή για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Την απόκτηση επιθετικού ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λαμία. Οι "κυανόλευκοι" απέκτησαν τον Τάσο Καραμάνο που έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Την επίθεση του δυναμώνει σημαντικά ο ΠΑΣ Λαμία καθώς οι κυανόλευκοι απόκτησαν τον 28χρονο επιθετικό. Ο Καραμάνος ανήκε τα τελευταία τέσσερα χρόνια στον Ολυμπιακό  με ισάριθμους δανεισμούς.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του 28χρονου (21/9/1990), Τάσου Καραμάνου, ο οποίος αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ και έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.


Ο Τάσος Καραμάνος έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Ατρόμητο, Πανιώνιο, Φεϊρένσε και Ριο Άβε, καταγράφοντας συνολικά 210 συμμετοχές σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχοντας πετύχει 32 γκολ και έχοντας μοιράσει και 14 ασίστ.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.
Σημερα το απόγευμα αναχώρησε η ομάδα της Φθιώτιδας για την Αθήνα, όπου αύριο Σάββατο θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 19:15 για την δεύτερη αγωνιστική της Super League.
Η αποστολή του ΠΑΣ Λαμία:
Αντέτζο, Αντρόνικ, Ασίγκμπα, Μπαράλες, Μπλάζιτς, Επστάιν, Οσμάν, Σαράνοφ, Βάντερσον, Αναστασιάδης, Βασιλαντωνόπουλος, Δημούτσος, Καραγκούνης, Καρυπίδης, Μελίσσας, Μπουλούλης, Παπαργυρίου και Τσούκαλος

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code