ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Όταν ο άσσος πρωταγωνιστεί


Αποτέλεσμα εικόνας για Βασίλης μπάρκας αεκ 2018-2019

Καλοί οι επιθετικοί, καλοί οι δημιουργοί, καλοί και οι αμυντικοί αλλά όταν καίει η μπάλα και αγχώνονται οι προαναφερθέντες οι τερματοφύλακες είναι αυτοί που βγαίνουν μπροστά και πολλές φορές ότι και να πεις για αυτούς είναι λίγο.
Έτσι λοιπόν ο Βασίλης Μπάρκας όταν οι συμπαίκτες του έδειξαν να αγχώνονται και να βαραίνουν τα πόδια τους δήλωσε βροντερό παρόν.

Η πρώτη φορά ήταν στην Σκωτία με την Σέλτικ όταν η Α.Ε.Κ βρέθηκε με δέκα παίκτες. Έπειτα ο επαναληπτικός με την Σκωτσέζικη ομάδα ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο όταν οι Κέλτες βγήκαν μπροστά για να ψάξουν την ισοφάριση.
Όμως ο διεθνής τερματοφύλακας δεν σταμάτησε εκεί τις καλές και σωτήριες επεμβάσεις. Πολύ καλός και στην Βουδαπέστη στο 1-2 επί της Βίντι, με αποκορύφωμα την χθεσινή εμφάνιση που έκανε.
Ο 24χρόνος τερματοφύλακας έβγαλε δύο πολύ επικίνδυνες εκτελέσεις φάουλ, πολλά σουτ και πολλές φορές καθάρισε μπαλιές στον αέρα κάνοντας εξόδους με αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Όσο για την φάση του γκολ στην χθεσινή αναμέτρηση φέρει ελάχιστη ευθύνη μιας και όλη η πλευρά του Νίκλας Χουλτ ήταν μπροστά στο κέντρο για να πιέσει και έτσι οι Ούγγροι βρήκαν χώρο.

Έτσι λοιπόν αυτά τα 4 ματς  δείχνει ότι ο Μπάρκας επέστρεψε δυνατός και σίγουρα πιο έτοιμος από άλλες χρονιές. Πέρα από αυτό φαίνεται να δικαιώνεται η απόφαση του διοικητικού ηγέτη της Α.Ε.Κ Δημήτρη Μελισσανίδη να πει όχι σε πρόταση που είχε έρθει από Ιταλία για το πόσο τον 8.000.000 ευρώ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code