ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Με το... δεξί και η ΑΕΛ!


Σε ένα αρκετά κακό από άποψης θεάματος αγώνα η Λάρισα ξέφυγε εύκολα από τη Ριζούπολη με 0-1, με το γκολ του Ντέλετιτς στο 30ο λεπτό.

Ξεκίνησε με το δεξί η ΑΕΛ! Η ομάδα του Αντωνίου πήρε το «διπλό» στην έδρα του Απόλλων και αρχίζει με τρίποντο τη σεζόν στη Superleague! Μοναδικός σκόρερ του αγώνα ο Ντέλετιτς στο 30ο λεπτό, που πέτυχε εξαιρετικό γκολ.

Α΄ ημίχρονο:

Χωρίς να παίρνει πρωτοβουλία καμία ομάδα ξεκίνησε ο αγώνας, με το πρώτο μισάωρο να μην έχει να επιδείξει τίποτα στον αγωνιστικό χώρο από πλευρά θεάματος. Το ματς ξεκλείδωσε στο 30΄, όταν ο Ντέλετιτς κέρδισε αρχικά την κόντρα έξω από την περιοχή, δοκίμασε το πόδι του από μακριά και πέτυχε ένα φανταστικό γκολ με τη μπάλα να καταλήγει στη γωνία του Χουάντερσον! Ο Απόλλων προσπάθησε να απαντήσει στο 40ο λεπτό με την κεφαλιά του Ναδάλες να περνάει λίγο άουτ.

Β΄ ημίχρονο:

Στο δεύτερο μέρος η Λάρισα προσπάθησε να κρατήσει το υπέρ της 1-0 και οπισθοχώρησε αρκετά, δίνοντας χώρους στην ομάδα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας». Ο Απόλλων προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι και με τις αλλαγές που πραγματοποίησε θέλησε να δημιουργήσει κινδύνους στους φιλοξενούμενους. Η μοναδική καλή ευκαιρία που έχασαν οι γηπεδούχοι ήταν στο 70ο λεπτό όταν ο Ελ Χέλβε βρέθηκε απέναντι στον Χουάντερσον, ωστόσο το τελείωμά του ήταν πολύ άσχημο. Στο 77΄ η ΑΕΛ λίγο έλειψε να διπλασιάσει τα τέρματά της, με τον Πίτι να σουτάρει δυνατά έξω από την περιοχή και να αστοχεί για λίγο!

Οι συνθέσεις:

Απόλλων Σμύρνης (Ίσμαελ): Χουάντερσον, Κύργιας, Λούκιτς, Στάθης, Κοντοές, Ναδάλες, Γκονζάλες (58’ Ζοάο Πέδρο), Κονέ, Ζαγκουαρίμπ (68’ Οριουέλα), Έιλερς (58’ Τριάδης), Ελ Χέλβε 

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Ντέλετιτς, Σαχίτι (46’ Γκοΐκοβιτς), Γρομητσάρης, Μόρας (29’ λτ Γκόλιας), Χούμπτσεφ, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Κούνιτς, Πίτι, Μόρσι (68’ Καρανίκας) 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code