ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σπάει τα ρεκόρ συνεχίζοντας το σερί, γράφει ιστορία....και πετάει για τα αστέρια!

Η πρωταθλήτρια ΑΕΚ αντιμετωπίζει σήμερα στις 22:00 τη Βιντεότον (Βίντι) στο Groupama Arena, με στόχο να σκοράρει ή ακόμα και να κερδίσει και να αποκτήσει καθοριστικό πλεονέκτημα στη μάχη για είσοδο στο Champion League, εν όψει της ρεβάνς στο ΟΑΚΑ.

Η Ένωση για να πετύχει το στόχο της οφείλει να παρουσιαστεί ιδιαίτερα σοβαρή και βελτιωμένη σε σχέση με τον αγώνα με τη Σέλτικ. Ο αγώνας αυτός θα είναι ένας τελείως διαφορετικός καθώς η ΑΕΚ θα είναι αυτή που έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού με τη Βίντι να περιορίζεται στον αγαπημένο ρόλο της άμυνας. Παρόλα αυτά η ΑΕΚ πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις αντεπιθέσεις των Ούγγρων, οι οποίοι όπως έχουν δείξει σε όλους τους προηγούμενους αγώνες είναι ιδιαίτερα επικίνδυνοι. Ουσιαστικά οι πρωταθλητές Ελλάδος σήμερα θα πρέπει μεν να προσπαθήσουν να σκοράρουν, γιατί όχι και να κερδίσουν αλλά θα πρέπει αυτό να γίνει με μέτρο και χωρίς να παρασύρονται, αφήνοντας χώρους στη Βιντεότον που θα προσπαθήσει να σκοράρει μέσα από τις αντεπιθέσεις.

Στην αρχική ενδεκάδα επιστρέφει ο αρχηγός της Μάνταλος, όπως και ο Λόπεζ που φαίνεται ότι θα παίξει μπροστά από τον Χουλτ. Στο κέντρο παραμένει το μόνο μεγάλο ερωτηματικό σχετικά με τον παίκτη του θα πλαισιώσει τον Σιμόες, με τον Γαλανόπουλο να φαίνεται να κερδίζει τη μάχη απέναντι στον Άλεφ.

Τέλος να αναφέρουμε ότι η πρωταθλήτρια ΑΕΚ δεν θα είναι μόνη σε αυτή τη μάχη, καθώς θα τη στηρίξουν 700 πιστοί οπαδοί της, καθώς και ο Δημήτρης Μελισσανίδης ο οποίος έφτασε σήμερα το πρωί στη Βουδαπέστη.








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code