ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αχ βρε στενόμυαλε Έλληνα οπαδέ!

Ο Αύγουστος φεύγει και δεν κρατάμε από αυτόν τα μπάνια που κάναμε στις παραλίες και τις ατελείωτες ώρες αράγματος όσο διάστημα είχαμε ρεπό(το ψάχνουμε με τα κιάλια) αλλά μένουμε για άλλη μία φορά στην πραγματικά εντυπωσιακή αλληλεγγύη που δείχνουν οι Έλληνες οπαδοί διαφόρων ομάδων μεταξύ τους.
Μιλάω εννοείται για τους φίλους της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, τι να πουν οι καημένοι οπαδοί του Παναθηναϊκου; Κουράγιο παιδιά ... θα επιστρέψετε και εσείς στην ελίτ, απλά κουράγιο και θα λάβετε και εσείς μέρος στις κοκορομαχίες με τους υπόλοιπους.

Άλλη μία χρονιά που κοντραρίζονται για το ποια ήταν η καλύτερη ομάδα, ποια ενισχύθηκε πιο πολύ αλλά και ποια... κατάφερε να πάρει πρωτάθλημα με ματς λιγότερο! Από την άλλη οπαδοί συγκεκριμένης ομάδας να προσπαθούν να πείσουν τους «αλλόθρησκους» σύμφωνα με αυτούς, πως όποιον θέλουν τον κρατάνε!(Εννοείται πως δεν μπορείτε να τους κρατήσετε). Εντάξει καταλάβατε για ποιους μιλάω... εδώ βρε σας έφυγαν οι δύο πρώτοι σκόρερ, Αραούχο και Χριστοδουλόπουλος! Ας σοβαρευτούμε λίγο παρακαλώ. Καλά μην μιλήσω για τους φίλους που υποστηρίζουν ομάδα από Πειραιά μεριά... εκεί ; Χάθηκαν!Εξαφανίστηκαν; Τι έπαθαν ένας θεός ξέρει... πάλι καλά και ο Τουρέ που έρχεται αλλά και τα γκολ του Χριστοδουλόπουλου που βοηθούν την κατάσταση και τους θυμόμαστε καμιά φορά, βρε παιδιά ένα πρωτάθλημα δεν πήρατε , δεν χάθηκε ο κόσμος, μια χαρά ομάδα είστε και πρωτάθλημα θα διεκδικήσετε, όχι άλλο Drama Queen, όχι άλλο!

Πάμε λίγο στο θέμα που με βασανίζει πιο πολύ...Υπάρχει λόγος να βριζόσαστε μεταξύ σας; Υπάρχει ο οποιοσδήποτε λόγος για να ευχηθείς ότι χειρότερο στον συνάνθρωπο σου; Όλα αυτά για μία ομάδα...εντάξει φουλ αούγκανοι ε; Ψάξτε το λίγο...ίσως δεν είστε καλά. Υπάρχουν και οι πιο...light αλλά εξίσου στενόμυαλοι , αυτοί που κορόιδευαν τους «σύγχρονους εχθρούς» τους ότι με τα χίλια ζόρια πέρασαν μία κάποια ομάδα... ονόματι Βίντι. Βρε, εσύ δεν μπήκες καν ομίλους...όχι τώρα...γενικώς δεν έχεις μπει σε ομίλους Champions League.Ναι ναι ξέρω...είχες δύσκολο αντίπαλο την Μπενφίκα και σου στέρησαν το πρωτάθλημα και έτσι δεν είχες πιο εύκολο έργο.Τότε γιατί κοροϊδεύεις ; Κοίταξε πρώτα εσένα και μετά τον διπλανό σου. Ορίστε, να που τώρα δεν πέρασες, ήρθες σε δύσκολη θέση. Δεν είναι αυτά πράγματα να συμβαίνουν...πώς θα εμφανιστείς έξω στην κοινωνία; Θα σου πω εγώ! Οι άλλοι πέρασαν...έχουν όμως μεγαθήρια μπροστά τους, θα τα καταφέρουν; Ενδεχομένως όχι, εσύ όμως στο Europa με την ομάδα που διαθέτεις μέχρι και... τελικό μπορείς να πας(σοβαρά μιλάω). Οπότε; Πουτ@νι@; 

Έλληνα οπαδέ...συμμορφώσου και και ευχαριστήσου το παιχνίδι και τον αθλητισμό, σε αυτόν είμαστε όλοι ένα και δεν μας χωρίζει τίποτα μεταξύ μας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code