ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Οι επιλογές της Εθνικής για το παράθυρο του Σεπτεμβρίου



Η Ελληνική Ομοσπονδία δήλωσε σήμερα το πρωί, στη FIBA, τους 24 παίκτες που θα πάρουν μέρος στο παράθυρο του Σεπτεμβρίου, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Στη λίστα με τα ονόματα υπάρχουν οι παίκτες που έλαβαν μέρος στο πρώτο γύρο των προκριματικών καθώς και οι παίκτες της Euroleague, επίσης στη λίστα συμπεριλήφθηκε και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ των Ατλάντα Χοκς. Τέλος στη λίστα δεν συμπεριλήφθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Οι παίκτες που κλήθηκαν είναι οι Θανάσης Αντετοκούνμπο, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Νικ Καλάθης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Βαγγέλης Μάντζαρης, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Γιάννης Μπουρούσης, Ντίνος Μήτογλου, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Γιώργος Παπαγιάννης, Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Σλούκας, Γιάννης Αθηναίου, Χάρης Γιαννόπουλος, Νίκος Γκίκας, Λεωνίδας Κασελάκης, Δημήτρης Κατσίβελης, Αντώνης Κόνιαρης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Ντούσαν Σάκοτα, Χρήστος Σαλούστρος και Λίνος Χρυσικόπουλο.

Η πρώτη συνάντηση των παικτών θα γίνει στο ΟΑΚΑ στις 5 Σεπτεμβρίου. Στις 7 του ίδιου μήνα θα ταξιδέψουν στο Παρίσι ώστε να δώσουν δυο φιλικά με Μαυροβούνιο (8/9) και Γαλλία (9/9). Η ελληνική ομάδα θα επιστρέψει στη χώρα μας στις 11 Σεπτεμβρίου όπου θα μεταβεί στο Ηράκλειο της Κρήτης όπου και θα δώσει το πρώτο παιχνίδι για τη δεύτερη φάση των προκριματικών με αντίπαλο τη Σερβία (13/9). Την επόμενη μέρα θα ταξιδέψει στην Τιφλίδα όπου θα αντιμετωπίσει, στις 16 Σεπτέμβρη, την Γεωργία.

Η Ελλάδα μπαίνει στον δεύτερο γύρο με 6/6 νίκες, έχοντας ένα σημαντικό προβάδισμα για την κατάκτηση ενός εκ των τριών εισιτηρίων για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας. Η βαθμολογία με την οποία μπαίνουν οι ομάδες στον δεύτερο γύρο :

   ΟΜΑΔΑ       ΒΑΘΜΟΙ  ΡΕΚΟΡ
1.    ΓΕΡΜΑΝΙA     12       6-0
2.    ΕΛΛΑΔΑ         12       6-0
3.    ΣΕΡΒΙΑ            10       4-2
4.    ΙΣΡΑΗΛ             9       3-3
5.    ΓΕΩΡΓΙΑ           8       2-4
6.    ΕΣΘΟΝΙΑ          8       2-4

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code