ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Όχι πάλι έτσι ρε ΠΑΟΚ!

Άλλο ένα βράδυ play off για τον Δικέφαλο του Βορρά στο Champions League.
Άλλη μία νύχτα που βρίσκει τους χαρούμενους στην αρχή του αγώνα φίλους της ομάδας να φεύγουν στο τέλος του με σκυμμένο το κεφάλι.Πάλι ο ΠΑΟΚ δεν τα καταφέρνει και πάλι...δεν μπαίνει στους ομίλους του Champions League.

Το αντίδοτο στην ίωση που έχει πολλά χρόνια τώρα ο ΠΑΟΚ δεν το έχει βρει ακόμη.Είναι από τις πιο άσχημες ιώσεις αυτή, να φτάνεις στην πηγή και να μην πίνεις νερό για διαφορετικούς λόγους κάθε φορά. Όχι δεν φταίει η ΑΕΚ που πήρε το πρωτάθλημα κ.Λουτσέσκου , κάτι άλλο φταίει που πρέπει να βρεθεί και σύντομα μάλιστα, γιατί ο κόσμος των ασπρόμαυρων διψάει για μία διάκριση, είτε αυτή λέγεται πρωτάθλημα είτε Champions League.

Όπως και να έχει, άλλη μία φορά το συγκρότημα του ΠΑΟΚ θα βρεθεί στους ομίλους του Europa League μέχρι την ... επόμενη φορά.Ίσως αυτή η επόμενη να είναι καλύτερη αν και χλωμό το βλέπω εάν δεν αλλάξουν μυαλά. Όσα λεφτά και εάν πέσουν όσο και εάν δυναμιτίζεις το κλίμα, εάν δεν υπάρχουν γύρω από την ομάδα σε σημαντικές θέσεις άνθρωποι που να γνωρίζουν τι εστί ποδόσφαιρο αλλά και πώς να χειριστούν τις αντιπαλότητες και γενικότερα το επικοινωνιακό κομμάτι με τις αντίπαλες ομάδες δεν θα βρει ποτέ την υγειά του.

Ας τους κοιτάξουν λίγο αυτούς τους δύο παράγοντες και τότε θα μιλάμε για έναν ... πραγματικά μεγάλο ΠΑΟΚ , διότι τα λεφτά τα έχει, σε άλλα υστερεί .

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code