ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Εθνική: Ο Λάζαρος ως...σέντερ φορ!

Σε λίγο διάστημα από τώρα η Εθνική μας ομάδα ξεκινάει τις υποχρεώσεις της για το Nations League, από το οποίο θα έχουμε την ευκαιρία να βρεθούμε στην τελική φάση του Euro πιο γρήγορα από τις υπόλοιπες ομάδες που θα παλέψουν στους προκριματικούς γύρους.
Τα προβλήματα του ομοσπονδιακού προπονητή μας στις λύσεις που έχει για την επιθετική γραμμή και συγκεκριμένα στην κορυφή της επίθεσης ήταν ήδη αρκετά και πλέον είναι υπεράριθμα. Με την πιθανή κλήση του Μανιά και του Κουλούρη στην ομάδα , ο Σκίμπε βάζει ρίσκα, καθώς και οι δύο τους δεν γνωρίζουν από τέτοιου είδους διοργανώσεις.

Πλέον, ο Μίχαελ Σκίμπε πάει σε όχι απλά δεύτερες λύσεις για την συγκεκριμένη θέση αλλά τεταρτο-πέμπτες! Με δεδομένο ότι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος συνεχίζει από εκεί που το άφησε πέρσι με την ΑΕΚ και συνεχίζει να βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός το σκέφτεται πλέον αρκετά σοβαρά να ξεκινάει τους αγώνες του με τον Χριστοδουλόπουλο στην κορυφή. Τουλάχιστον σε αυτήν την φάση , εννοώντας τους πρώτους δύο αγώνες που έρχονται με Εσθονία και Ουγγαρία. Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού ενδέχεται να μην έχει τον καθαρό ρόλο ενός σέντερ φορ αλλά να παίζει λίγο πιο ελεύθερα και δίνοντας χώρο στους μεσοεπιθετικούς αλλά και το αντίστοιχο δεκάρι να ανοίγεται προς την επίθεση. Θυμίζουμε πως ο ίδιος έχει ξαναβρεθεί σε αυτή την θέση είτε με τα χρώματα του Παναθηναϊκού είτε με τα γαλανόλευκα επί εποχής Ρεχάγκελ.

Οι μέρες πλησιάζουν και από λύσεις φαίνεται να ξεμένουμε στην θέση του φορ, για να δούμε τι θα επιλέξει ο προπονητής της Εθνικής μας.

Το πρόγραμμα:

8 Σεπτεμβρίου 2018

Εσθονία-Ελλάδα

Φινλανδία-Ουγγαρία


11 Σεπτεμβρίου 2018

Ουγγαρία-Ελλάδα

Φινλανδία-Εσθονία


12 Οκτωβρίου 2018

Ελλάδα-Ουγγαρία

Εσθονία-Φινλανδία


15 Οκτωβρίου 2018

Εσθονία-Ουγγαρία

Φινλανδία-Ελλάδα


15 Νοεμβρίου 2018

Ουγγαρία-Εσθονία

Ελλάδα-Φινλανδία


18 Νοεμβρίου 2018

Ουγγαρία-Φινλανδία

Ελλάδα-Εσθονία

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code