Μπαράζ εξελίξεων στην Α.Ε.Κ

Αποτέλεσμα εικόνας για μπάγεβιτς μελισσανίδηςΠολλές, αιφνιδιαστικές  και ραγδαίες οι εξελίξεις σε τρεις περιπτώσεις  για την Ένωση.Πρώτα από όλα ανακοινώθηκε εντελώς ξαφνικά η παραίτηση του εκτελεστικού διευθυντή της Α.Ε.Κ Ντούσαν Μπάγεβιτς. Πιο συγκεκριμένα η ενημέρωση της Π.Α.Ε αναφέρει:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την παραίτηση του Ντούσαν Μπάγεβιτς από τη θέση του εκτελεστικού διευθυντή, την οποία κατείχε από το καλοκαίρι του 2013, όταν και ξεκίνησε η συνολική προσπάθεια ανασυγκρότησης της ομάδας μας σε όλα τα επίπεδα.

Πέραν του ότι αποτελεί διαχρονικά μία από τις πλέον εμβληματικές φυσιογνωμίες στην 94χρονη ιστορία της ομάδας μας, με την οποία αναδείχθηκε πρωταθλητής με τρεις διαφορετικές ιδιότητες, αυτή του ποδοσφαιριστή, του προπονητή αλλά και του εκτελεστικού διευθυντή, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς υπήρξε καθοριστικός παράγοντας της αναγέννησης του συλλόγου και εκ των εμπνευστών του πενταετούς πρότζεκτ, το οποίο έφερε και πάλι την ΑΕΚ από την Γ’ Εθνική στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ σέβεται απόλυτα την απόφαση του Ντούσαν Μπάγεβιτς να παραιτηθεί για προσωπικούς λόγους. Θα αποτελεί, άλλωστε, για πάντα από τα πλέον επίτιμα μέλη της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας.

Ντούσκο, σε ευχαριστούμε για όλα"!
Μετά ήρθε η μεταγραφή του Γιάννη Γιαννιώτα που είναι γνωστός για τα Α.Ε.Κτζήδικα αισθήματα του. Οι πρώτες δηλώσεις του Έλληνα εξτρέμ είναι οι εξής:
Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στην οικογένεια της ΑΕΚ. Ήταν λίγο ξαφνικό για μένα, αλλά τα ξαφνικά είναι τα ωραία! Έρχομαι στην πρωταθλήτρια που είναι έτοιμη να παίξει στο Champions League και είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα. Είναι μεγάλη τιμή για μένα που θα φοράω τη φανέλα με το 11, με την οποία μεγαλούργησαν στο παρελθόν παίκτες όπως ο Θωμάς Μαύρος και ο Ντέμης Νικολαϊδης. Χαίρομαι επίσης που βρίσκω μια ομάδα με πολλούς Έλληνες ποδοσφαιριστές, με τους οποίους είμαι φίλος από παλιά».


Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο

Τέλος των μπαράζ των εξελίξεων έως τώρα κλείνει η ανανέωση της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Τσιντώντα. Πιο συγκεκριμένα το παλιό συμβόλαιο έληγε το 2021 ενώ μετά την ανανέωση η διάρκεια πήγε συν δύο χρόνια και για την ακρίβεια μέχρι το 2023

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια