ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σφυρηλατήθηκε αλλά πήρε το Χ ο ΠΑΟΚ

Παρ'ότι βρέθηκε άδικα πίσω στο σκορ πριν από την ανάπαυλα, ο ΠΑΟΚ έδειξε χαρακτήρα για άλλη μία φορά και πήρε ένα πολύτιμο ισόπαλο αποτέλεσμα από το Ντα Λούζ.

Μέχρι το πρώτο 20λεπτο της αναμέτρησης ο Δικέφαλος του Βορρά κρατούσε την Μπενφίκα στο ρελαντί αλλά από εκεί και πέρα η Μπενφίκα πήρε τα ηνία του παιχνιδιού και χτυπούσε με τις 4 ευκαιρίες του Πίζι τον ΠΑΟΚ.

Άντεξε ναι μεν αλλά εκεί που πήγε να ξαναποκτήσει ρυθμό η άδικη απόφαση για πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μαουρίσιο στον Γκέτσον Φερνάντες οδήγησε τον διαιτητή Mazic να καταλογίσει λανθασμένα την εσχάτη των ποινών για των ΠΑΟΚ, με τον Πίζι να ευστοχεί στην πέμπτη του προσπάθεια και να νικάει τον Πασχαλάκη για το 1-0 .

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ μπήκε κρύος και η μπενφίκα συνέχιζε να φορτώνει την εστία του Πασχαλάκη με ευκαιρίες. Το ίδιο συνεχιζόταν μέχρι το 71' όπου από εκεί και πέρα κουράστηκε ο Γριμάλντο και ο Πίζι και ο ΠΑΟΚ πάτησε το Γκάζι στο 72' με την ευκαιρία του Ουάρντα να πάει άουτ.

Στο 76' ήρθε η πολυπόθητη ισοφάριση. Στο 76', και έπειτα από φαουλ του Πέλκα, Βαρέλα και μάτος εξουδετερώθηκαν από την έξοδο του Βλαχοδήμου αλλά ο τρίτοε και φαρμακερός Αμρ Ουάρντα σκόραρε με απευθείας σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή και έφερε το ματς στην ισοπαλία  και τον ΠΑΟΚ σε πλεονεκτική θέση για την πρόκριση.

Ο επαναλήπτικος θα διεξαχθεί την Τετάρτη 29 Αυγούστου στις 22.00 ώρα Ελλάδος

Μπενφίκα (Ρουί Βιτόρια): Βλαχοδήμος, Αντρέ Αλμέιδα, Ρούμπεν Ντίας, Ζαρντέλ, Γκριμάλδο, Φέισα, Ζέντσον, Ζίβκοβιτς (65' Σίλβα), Πίζι (79' Φέλιξ), Σέρβι (79' Σεφέροβιτς), Φερέιρα.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Μάτος, Κάνιας, Μαουρίσιο, Λέο Ζαμπά (81' Σακχόβ), Πέλκας, Λημνιός (52' Ουάρντα), Πρίγιοβιτς (87' Ακπόμ).

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code