ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Έπαιξε όσο χρειάστηκε και κέρδισε


Έπαιξε τόσο-όσο η πρωταθλήτρια ΑΕΚ που έσπασε το αήττητο ρεκόρ της ομάδας των Ιωαννίνων και κράτησε δυνάμεις ενόψει Βίντι. MVP της αναμέτρησης ο Λιβάια που έδωσε ασίστ και σκόραρε.

Γράφει ο Σοφιανός Κανταρίδης

Α' Ημίχρονο

Κυρίαρχη η ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο με τους Άλεφ και Πόνσε να ξεχωρίζουν . Ο τελευταίος έβαλε και το πρώτο γκολ του με τα κιτρινόμαυρα . Ο ΠΑΣ είχε παθητικό ρόλο, σημειώνοντας μόλις μία σοβαρή φάση με τον Νικολιά.Το γκολ ήρθε στο 35' με τον Πόνσε να υποδέχεται την πάσα από τον Λιβάια, με τον πρώτο να την στέλνει στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. Είχαν προηγηθεί σουτ τόσο του ίδιου του παίκτη όσο και του Μπακασέτα.

Β' Ημίχρονο

Πάτησε γκάζι στο πρώτο τέταρτο του δεύτερου ημιχρόνου η Ένωση και έτσι καθάρισε το ματς με γκολ του Λιβάια στα τρία πρώτα λεπτά.Συγκεκριμένα, στο 47' ο ίδιος άνοιξε ωραία την μπάλα στα πλάγια, στον Μπακάκη με τον Έλληνα μπακ να πλησιάζει περιοχή και εν τέλει να μοιράζει μία άψογη ασίστ στον Κροάτη που με πλασέ κέρδισε τον Μάρκο Βελλίδη. Στα υπόλοιπα λεπτά το σκηνικό ήταν ίδιο με ελάχιστες φάσεις να σημειώνονται και στις δύο εστίες.

ΑΕΚ(Μαρίνος Ουζουνίδης): Μπάρκας, Τσόσιτς, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Λόπες, Γαλανόπουλος, Άλεφ, Μπακασέτας, Γκάλο (73’ Κλωναρίδης), Πόνσε (68’ Γιακουμάκης), Λιβάγια (64’ Μάνταλος).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελίδης, Νικολιάς, Αποστολόπουλος, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Τσικάρσκι, Ξυδάς, Κάστρο (61’ Τζημόπουλος), Κακούμπα (64’ Μυστακίδης), Γιάκος (46’ Γκρίζμαν), Λίλα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code